Mi bajuk a csigáimnak, miért ennyire aktívak ( bővebben lent )?
én nem javasolnám ilyen talaj használatát, ki tudja, milyen kártevők és bacik vannak benne.
de amúgy takarítás után szoktak sokat szaladgálni, hogy a nyálkájuk mindenhol ott legyen, meg kell "jelölni" az otthont nekik is.
Egyébként még az éjszaka folyamán kicseréltem alattuk a talajt, és ki is forráztam a terráriumot, a talaj amit írtam hogy kerti, az egyébként ugyan onnan van erdőtalaj, csak ez homok/föld, az alatti réteg amiben ennyire aktívak voltak... Nem tudom az éjszaka mennyire voltak aktívak, de most teljesen le vannak állva, olyanok mint eddig, valamint ettek is a kajájukból.
A másik amire még gondoltam tegnap, hogy most először kaptak futort szépiacsont helyett... és arra gondoltam hogy lehet hogy az, de a biztonság kedvéért kicseréltem a talajt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!