Lesz egy nyúlam. Mit kell tudnom? Pl. : Mi lenne a legjobb neki? Szeretnék a világon a legjobb gazdi lenni. Tapasztalatok? Az ok. Hogy mit eszik.
Figyelt kérdés
2015. máj. 14. 14:15
11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Milyen sok hasznos információ!
Tudom butuskának hihetsz/hihet/hihettek/hihetnek..
Vitaminokkal mi a helyzet? Jó, hogy elmondta ezeket a körmös dolgokat és a fogakat. Köszönöm! Még érdekelne, hogy a szőrével mi a helyzet?
Hullik neki?
2015. máj. 14. 14:56
12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon hullik? Mert mindjárt jön a kioktatás..
Nem zavar, csak általánosságban
2015. máj. 14. 14:57
13/13 anonim válasza:
10es vagyok vitamin nem kell nekik a zöldségben, gyümölcsben van elég (Néha a kakiját is megeszi ebből az okból).
Most én például egyáltalán nem fésülöm, de évente 2szer vedlik, olyankor kell fésülni. Éppen ezért mikor még kicsi akkor hozzá kell szoktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!