Melyik lehet ez az állat?
Figyelt kérdés
Azt hiszem, valamilyen macskaféle lehet, nagy termetű, és az arca/pofája nekem emberfejre hasonlít. Úgy emlékszem, hogy Madagaszkáron él, de ez nem biztos, mert nem a fosszára gondolok.2010. febr. 23. 20:47
21/22 anonim válasza:
Tudnál egy kicsit pontosabb leírást adni. Engem is érdekel melyik lehet ez az állat.
22/22 anonim válasza:
Válaszom célja a félreérthető megfogalmazás ellenére természetesen nem a megbántás volt. Azért javasoltam, hogy szánj egy kicsit több időt a keresésre, mert az általad megadott információk szerény véleményem szerint önmagukban még nem elegek a keresett állat "felkutatásához". Ezt tapasztalatból mondom. Tegnapelőtt ugyanis két órán keresztül kattogtattam az egeret, hogy be tudjam azonosítani ezt a "titokzatos" lényt, de nem találtam semmi érdekeset. Ezért írtam, amit írtam. Egyáltalán nem baj, hogy itt is próbálkozol.
"16-os"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!