Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ki tud olyan budapesti állatme...

Ki tud olyan budapesti állatmenhelyet ahol cicák is vannak? SÜRGŐS

Figyelt kérdés
cicát szeretnék csak bármelyik állatmenhely honalpjára rámentem, csak kutyák voltam venni nem szeretnék inkább segitek ratja.
2010. febr. 22. 23:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az Illatos út NEM MENHELY,hanem sintértelep(aki nem tudja a különbséget,elmagyarázhatom)macskák csak megfigyelésre kerülnek be általában,de nincs állandóan.

A Noét ajánlanám én is,garantáltan egészséges,ivartalanított cicákat adnak örökbe.

2010. febr. 23. 15:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Ne legyen sürgős. Utána 15 évig ráérsz, nem mindegy már az a pár nap?
2010. febr. 23. 17:30
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek sokat segitettetek :) az utolsoank csan annyit hogy ne oktasson ki valaki aki nem tudjaa a hátterét a dolgoknak növérem lelkiállapota elég szar és közös cica kéne mert a mien nem régen ment el és tudom hogy erre van szükségünk. erröl ennyit
2010. febr. 23. 23:50
 14/14 anonim válasza:
A budapesti Hérosz állatotthonban is vannak cicák!
2010. febr. 24. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!