A gólyák hová bújnak ha esik/szakad az eső?
Figyelt kérdés
Mert a fészkük teljesen nyitott. Olyankor ott áznak, vagy "elbújnak" valahol?2015. ápr. 30. 19:37
1/9 anonim válasza:
Sehova sem bújnak. Sőt, nagyon sok vadállat sem bújik el az eső elől. Számukra az eső felér egy mosdással.
2/9 A kérdező kommentje:
És mondjuk a jégeső? Amikor szinte már úgy esik, hogy koppan a földön, meg az embereken lila foltok lesznek tőle, azt is bírják?
2015. ápr. 30. 19:41
4/9 A kérdező kommentje:
Csak eszembe jutott a minap, amikor vártam a buszt, és nagyon esőre állt az idő, a közeli póznán meg volt egy gólya. Innen jött a kérdés :D
2015. ápr. 30. 19:47
5/9 anonim válasza:
Most azt kérdezd meg, hogy hova bújnak ha lávakitörés van.
6/9 anonim válasza:
Akkor pechjük van. Sajnos, ha komoly jégeső van, meg is sérülhetnek.
7/9 anonim válasza:
bocsi hogy off, de szerintem nincs gond ezzel a kerdessel, teljesen "jogos" :) en is elgondolkodtam volna ezen, ha a buszmegalloban meglatok egy golya feszket.
8/9 anonim válasza:
"a minap, amikor vártam a buszt, és nagyon esőre állt az idő, a közeli póznán meg volt egy gólya."
Hát ha esik, akkor is ott marad...
9/9 anonim válasza:
Elbújik, befészkelődik a fészekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!