Anyum nem engedi hogy házipatkányom legyen mi a teendő?
Figyelt kérdés
már van egy kutyusom imádom sokat vagyok vele amikor anyumnak mondom hogy szülinapomra szeretnék egy aranyos házi pateszt azt mondja nem mert az állat nem hazba való amikor meg mondom neki hohy hisz bent van az egyik kutyánk is azzal jön hogy nem törődök a kutyával sem / ez nem igaz / mindig más kifogàssal jön már van egy házipatesz de az nem a mi házunkban hanem a szomszédban tartjuk mert az is a mienk de nrm használjuk viszont a szobámba szeretném őt mit tegyek hogy ne kifogásokat kerresen hanem beszéljük meg mert ez már a szemébe mondtam hogy egyfolytában kifogásokat keres és beszéljük meg ezt kb 30 szor elmobdtam neki de mindig fölcseszödik /akármikor mondhatnám akkor is felcsesződne / és leszar mit tegyek?2015. ápr. 18. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!