A víziló királyabb, vagy az elefánt?
A viziló
Mivel a viziló egyszerre jelent egy úszó lovat és egy állatot! :D
Első xD
Ennyi erővel az elefánt nevében meg van két betű, és egy ékezetes hangya :O (el=L, ef=F, ánt=ant, angolul hangya :D)
Ergo, az elefánt a badass :3
A kecske :P
De mivel ilyen válasz nincs ezért legyen az "LFánt". :)
Újra én vagyok a 76%-os mondok még pár dolgot hogy tiszta legyen a válasz a kérdésre.
A viziló is király lehet, a vizben, az elefánt ő szárazföldön király, de a vizből merit, iszik ahol a viziló tölt több időt el.
Elefánthoz engem sok minden köt, hogy miért ő a nagyobb a vizilóval szemben.
Kiskoromban amikor még járni se tudtam azt álmodtam hogy egy mesebeli elefánt ül a tv-nk alatt kék mellényben...hosszú az ehhez szövődő történet, de nálam ez az álom úgy megmaradt, hogy most 31 évesen is emlékszem erre.
Az elefánt szerencsét hoz, tárgyban, nekem elefánt van a kulcstartómon amit édesanyámtól kaptam, na meg sorolhatnám tovább, szerencse mindenképp.
Elefántot mindig úgy neveztem kiskoromban hogy emejánt.
Az elefánt felemel, neki van a legerősebb, legizmosabb ormánya az állatok rendjében, azzal az orral emeli fel a gyerekét, azzal az ormánnyal csavar ki fákat...nála az orr a legerősebb, és szerencsét hoz akkor ha az ormány mindig az ablak felé néz...mindig úgy kell beállitani.
Az elefánt mesében is többet szerepel a vizilóval szemben, dumbó, kiváncsi fáncsi ilyenek jutnak eszembe ha mesére gondolok. Elefánt büszke lehet hatalmas füleire is, kiemelkedő. Orrmánya meg aztán az evésben is segiti őt, mindenben az orrmánya vezeti. Hosszú...gondolhatunk akkor arra is hogy hosszú orr...boszorkány....pinokió...hóember aminek sárgarépából csináljuk az orrát, nem feltétlek kell a farkából kiindulni legutolsó válaszoló. Nem attól nagy a farka mert maga az állat nagy, ismerős a mondás szerintem mindenkinek hogy kis ember nagy bottal jár...tehát....
nos ...nem mondom tovább, de nem a farok kell hozzá, hogy vezesse., de ez is lehet egy kiindulás, csak aztán nehogy félre nézze...
És még valami a 30%-osnak:
Miért mindig a férfiakból kell kiindulni? Egy elefánt nő nemű is lehet.
Na látod!
És akkor máris lebuktál, te tuti pasi vagy, de egy nő az aki életet adott neked, tehát legyél büszke a női nemre.
És most magamra célzok. Te vagy a vizilió mint férfi, én meg az elefánt nőben. Na melyik a királyabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!