Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megelőzni hogy...

G..csilla kérdése:

Hogyan tudnám megelőzni hogy az esküvőmig ne legyek tele bolhacsípéssel, pláne az azt követő nászúton?

Figyelt kérdés

Kérlek segítsetek! Augustusban lesz az esküvőnk vidéken. Mikor oda megyünk látogatóba a rokonokhoz, még nem volt olyan hogy ne legyek tele bolhacsípéssel. A hely ahova megyünk mindig tiszta, viszont falun nem nehéz össze szedni a bolhákat. Eddig is bosszankodtam a csípések miatt, de most hogy lesz az esküvőnk nem szeretnék tele lenni csípéssel, pláne hogy azt követően megyünk nászútra, nem lenne szép látvány, sem jó érzés h ott vakarózom. Mivel tudom h esküvő előtt pár nappal ott leszünk az előkészületekben és lesz ideje a bolháknak csipkedni engem.

Nincs olyan szer emberre és nem állatra h ne csípjenek? Már gondolkoztam azon is hogy bolhairtó nyakörvvel a lábamon mászkálok ott :)) Tudom hogy van sok szer amit a lakást befújuk, de hiába ha esetleg én kint össze szedem a faluba. Hogy nincs esetleg valami tabletta, spray amit én szedhetek?

Az esküvő helyét pedig nem akarjuk megváltoztatni.

Van erre valami megoldás? Már sok blogot olvastam erről, de mind azt láttam h takarítsunk és fújjuk be az állatot és a lakást. De nincs olyan szer ami kivált az emberre érvényes és szabadon mászkálhat és nem csípik meg a bolhák?

Kérlek aki tud segíteni, hozzá szólni a témához az kérlek segítsen.

#esküvő #nászút #bolhacsípés #bolhák elleni spray emerre.
2015. márc. 23. 11:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Oket nem csipik meg a bolhak?? Erdekes mit ne mondjak en nem mennek olyan hazba ami tele van bolhaval. Oke hogy tiszta a haz ha a kinti kutya meg hemzseg a bolhaktol. Nalunk is kinti kutyak vannak, de rendszeresen le vannak kezelve bolha ellen... hat sajnallak inkabb szalljatok meg mashol minthogy vegig vakarozd a naszutat meg a lagzit :D
2015. márc. 23. 12:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Amugy lehet hulye otlet de kerdezd meg a haziorvost, nem-e tudna valami szert ajanlani.
2015. márc. 23. 12:50
 13/16 anonim ***** válasza:

És mit mondanak, miért nem bolhátlanítják a kutyákat? Őket nem csípik?

Azért mert falu, még nem kell igénytelennek lenni! Szerencsétlen kutyák is szenvednek a bolhától. Az nem érdekes?

Anyósomék szomszédjában disznókat tartanak, 4 kutya is van, mégsincs se bolha, se patkány...

2015. márc. 23. 12:51
 14/16 A kérdező kommentje:
Őket nem csípik a bolhák
2015. márc. 23. 13:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát én az Insecticide 2000-et nem használnám a bőrömre. A használati tájékoztatóban is benne van, hogy használat után azonnal kezet kell mosni.

Ezzel a módszerrel megint csak fennáll a veszélye, hogy összeszedsz valami jó kis bőrirritációt.

2015. márc. 23. 13:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Valamikor régen meghalt az apai nagymamám, ki kellett üríteni a lakását. Sajnos az ágyneműjétt behozták a házba, minden más maradt a mosókonyhába. Tele lettünk bolhákkal! Évekig tartott, mire sikerült kiírtani.
2015. márc. 25. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!