Utaztatok már vadászgörénnyel vonaton?
Figyelt kérdés
Mire kell odafigyelni? Kell jegyet váltani neki? Milyen vonaton utazhatok állattal?2010. febr. 9. 16:23
1/5 anonim válasza:
Szerintem felviheted csomagként!
De szerintem csak akkor ha ilyen hordozható ketrec vagy mia neve-be van
am meg nem tom hogy ez mért családi kapcsolatok téma
2/5 anonim válasza:
Állatok témába írta :) Amúgy utazhatsz vele ha hordozó ketrecbe viszed. Szerintem jegy az kell neki de biztos nem teljes jegy.
3/5 anonim válasza:
Biztos utazhatsz, én már találkoztam görénnyel vonaton, ketrecben volt. De nem tudom, milyen jegy kell neki.
4/5 anonim válasza:
Élő állat szállítási jegy kell neki. :) Nem drága, attól függ hogy hova mentek. :)
5/5 anonim válasza:
Nekem van, hordtáskában utazik. 4 kg-nál könnyebb állatnak nem kell jegy. Arra figyelj, hogy néhány kedves utas panaszos lehet, szóval oltási könyv nem árt. Kaller meg egész jól elhaverkodik vele, ha olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!