Mivel lehet elüldözni/kiirtani a patkányokat a padlásról?
Legelső vagyok
amikor enni akar akk beleragad! de csak ha van hozzá gyomrod! mert a döglött patkány nem túl szép látvány! (lehetőleg folyós ragasztót használj!)
1) tarcsatok tengerimalacpárt,nagyon aranyosak! állítólag a potkány nem bírja elviselni azokat a hangokat amit kiadnak (ne ijedj meg, azt a frekvenciájú hangokat az emberi fül nem érzékeli, tehát nem hallod!)
2) Foxi, vagy tacsi kutyus a padlásra felcsukva, biztos siker! (de, ne most a hidegben, majd ha melegszik az idő)
3) egérragacs, használata amár előző válaszokban leírva (kapható gazdaboltokban, háztartási vegyiárú boltban, il. multiknál, mezőgazdasági és a vegyiárú osztályon)
cica, cica, cicacica....minden mennyiségben!!!!
Nálunk még a közelben sincs rágcsáló:D
Amúgy szegény patik.... aludni se aludhatnak?
Én javasoltam Marcit.
Régebben volt egy élelmiszeri termékeket raktározó helyünk.
A pirított mag, tök mag, kukoricapehely, ősszel vonzott mindenféle rágcsálót. Borzalmas károkat okoztak.
Szoba cica, párszor kint éjszakázott.
És most szó szerint, perzsa, konzerven élő cicáról beszélek.
Kifogott vagy 3 egeret, és örökre megszűnt a probléma.
Néha beengedtük, hogy járkáljon egy picit, ha már láttuk valahol matat, akkor pakoltunk ott neki, és ki is fogta a rágcsálókat. Ott nem marad meg a patkány ahol macska ólálkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!