Hogy reagál háziállatod a tükörre, TV-re?
Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 13:25
11/13 anonim válasza:
az én cicám is csípi a Mónika show-t:))
12/13 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy "egyén"függő, melyik kutya, hogy reagál a tükörképre és intelligenciafüggő is. Van olyan kutya, amelyik fel sem fogja, hogy a tükör az tükör és a saját tükörképét is idegen állatnak fogja fel. Az ennél okosabb kutya tudja, hogy az a saját tükörképe és néha megnézegeti magát, vagy nem is érdekli. A legokosabb kutya az, amelyik felhasználja a tükröt, tehát "eszközhasználat"... Vagyis a tükörben figyeli, mi történik a háta mögött... stb. Az én kutyám néha skubizik a tükörben, magát és engem is, deáltalában nem érdekli. :D
13/13 anonim válasza:
motorverseny ment a tv-ben,a cicám a mancsával próbálta elkapni őket,de nem sikerült neki,úgyhogy bekukucskált a tv mögé!=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!