Jeffthekiller666 kérdése:
Miért fél ennyire a tengerimalacom?
Figyelt kérdés
Már lassan 1 hónapja kaptam egy tenyésztőtől a malackámat,de sajnos még mindig fél :( próbáltam kézből etetni akkor viszonylag hozzám merészkedik és meg eszi,deee ez sem midig.Ha be nyúlok mert meg szeretném simogatni akkor vissza szalad és húzódik a házába és mikor a takarításnál ki akarom venni akkor el szabadul a pokol,el kezd össze vissza szaladni és mikor nagy nehezen el kapom akkor fel emelem de akkor le kell tennem mert kapálózik meg minden és félek,hogy le ejtem .Nem tudom hogyan szelídítsem meg.kérlek adjatok tanácsokat! előre is köszi szépen :)2014. dec. 7. 13:43
1/5 Sezlonyrugó válasza:
Szerintem vedd ki a házat. Úgy hamarabb megbátorodik. Nekem segített
2/5 anonim válasza:
Ne vedd ki a házat, szüksége van a biztonságra. A malac félős állat, pláne ha egyedül van. Társ kell neki. Tiszteletben kell tartani a jellemét. Ha simogatni akarod, vedd ki, kézben kezesebb. Benyúlva simogatni végképp nem jó, mert az az ő területe.
3/5 Sezlonyrugó válasza:
Én is azt hittem hogy bent kell hagyni, de aztán az lett a vége, hogy még 2 év után is féltek mindentől. Ha bent volt a ház, akkor mindig ott kuporogtak. A mostani malacomnak csak éjjelre tettem be a házat. kb 5 hónapos lehet, és tök szelid
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket,mindegyiket megpróbálom :D
2014. dec. 8. 06:53
5/5 anonim válasza:
Miért fél ennyire a tengerimalacom?
Kireped a tükör ha beleflesselsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!