Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ez nagy hülyeség?

Ez nagy hülyeség?

Figyelt kérdés
találtam békapetét és nagyon szeretnék nevelni megtehetem?

2014. dec. 7. 13:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Békapetét kétlem hogy találtál, tavasszal szaporodnak. Meg minek felnevelni, kikel az magától, csak rontja az esélyeit ha megbolygatod.
2014. dec. 7. 13:14
 2/5 A kérdező kommentje:
de találtam és valami kis állatra vágyom hazavihetem? betehetem az akváriumba? mit eszik?
2014. dec. 7. 13:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem békapetét találtál, elhiheted... És nem is viheted haza, mert védett az összes kétéltű faj. Ha kisállatra vágysz, akkor menjél be egy állatkereskedésbe, válassz ki egy állatot, hogy ilyet szeretnél tartani, otthon nézz után hogy kell gondozni, mik az igényei, és aztán vedd meg.
2014. dec. 7. 13:53
 4/5 A kérdező kommentje:
oké akkor egér lesz
2014. dec. 7. 15:10
 5/5 anonim válasza:
én meg szoktam termékenyiteni,ráverek egy kis spermát.de néha bikák kelnek ki belőle..komoly munka ez..de van hogy a lábujamra kenem..hidratálja a körmeim.
2014. dec. 28. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!