Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Állatkínzónak minősülök ebben...

Állatkínzónak minősülök ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Van a szomszédomnak egy borzasztóan antiszociális kutyája, ami esténként kiszökdös az utcára és terrorizálja az embereket (néha meg is harapja őket). Gyakorlatilag mindenre és mindenkire rátámad (más állatok, emberek). Állatkínzónak minősülök, ha egyszer, amikor nekem akar jönni egy jó izmosat belerúgok (mondjuk úgy fej tájékban :D)? Ez a kutya tényleg menthetetlen, nekimegy az embernek majd otthagyja és ha rákiabál az ember ismét visszamegy és folytatja az acsarkodást.

Mielőtt a keményvonalas állatbarátok karóba húzatnának nekem is vannak állataim, sosem bántottam semmilyen állatot de ezt a DÖGÖT már a pokolba kívánom....és nem vagyok hajlandó semmilyen állatpszichológiai terápiákra hordatni a szomszédommal meg egyéb ilyen mostanában divatos dolgokra.

Állatkínzó lennék ha "visszatámadnék"?

2014. dec. 6. 07:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
milyen fajta kutya?
2014. dec. 6. 16:18
 12/13 A kérdező kommentje:
Akkor legalább agyonlövethetem. Amúgy meg nem igazán érdekel a kutya sorsa, sem az, hogy milyen volt az élete, ha rám támad. A tipikus sittes gyerekeket sem védi senki, akiket rosszul neveltek...
2014. dec. 6. 16:19
 13/13 anonim ***** válasza:
jelentsd fel lehet hogy veszett
2014. dec. 7. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!