Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Van aki elítéli azt aki...

Van aki elítéli azt aki levágja az állatokat?

Figyelt kérdés
?
2010. jan. 31. 13:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én is sajnálom őket de hát akkoris.. Aki ezt elítéli az egyen fűvet :)
2010. jan. 31. 14:04
 12/20 anonim ***** válasza:
Az ősember agya is akkor kezdett el rohamosan fejlődni, amikor már elég ügyes volt ahhoz, hogy elejtsen egy vadat. A hús volt az a táplálék, ami miatt ilyen fejlett lett az ember elméje. Úgyhogy a húsra igenis szükségünk van!
2010. jan. 31. 14:10
 13/20 anonim ***** válasza:
Igen.
2010. jan. 31. 14:11
 14/20 anonim ***** válasza:

én ezeket az embereket nem ítélem el...

én azt ítélem el, aki rosszul tartja az állatait (lsd. kis disznóólban nyomorogva) és négy lábon járó szalonnának tekinti csak őket.

2010. jan. 31. 14:17
 15/20 anonim ***** válasza:
Idézet 1 filmből: "Ha Isten nem akarná hogy állatpt együnk, akkor nem húsból készítette volna őket!!"ennyi...éljenek a hentesek..
2010. jan. 31. 14:20
 16/20 anonim ***** válasza:
78%

Nem, azzal nincs baj, csak a móddal és a céllal néha.

Elítélem azt aki úgy csinálja, h az állat szenved, mert nem a legkíméletesebben csinálja, vagy azt, aki olyasmiért teszi, ami nem létszükséglet pl. szőrméért, mikor már a műszörmék ugyanolyan szépek és melegek, vagy rinocérosz csontért...

Ja, és azokat is akik kuriózumként esznek olyasmiket amiket mások társállatnak tartanak! Egy kutyát bűn levágni, alig van rajta hús, vannak direkt jobb húshozamra tenyésztett állatfajok, egyék inkább azt!

Az megint más, ha éheznek, és már csak az van. akkor nem ítélem el azt sem, bár sajnálom.

2010. jan. 31. 14:36
 17/20 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék,hogy a NAGY állatvédők mit esznek?

Netán félre tolják a liba májat?! :/

2010. jan. 31. 15:33
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja és,aki még mindig tiltakozik az állat megevése ellen,az árulja el,hogy miért vannak erre megfelelő fogaink? Szerintem nem viccből...
2010. jan. 31. 15:35
 19/20 anonim ***** válasza:

Én is sokszor gondolok arra, hogy szegény állatok.. de azért még se tudok ellenállni a fincsi hurkának, rántott husinak nyami :P

Soha nem tudnék megölni egy állatot se. Ha bogár van a szobában, azt is inkább kiviszem az udvarra és elengedem. :)

2010. febr. 4. 20:32
 20/20 anonim válasza:
én elitélem ez egyértelmű
2010. jún. 5. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!