Van aki elítéli azt aki levágja az állatokat?
én ezeket az embereket nem ítélem el...
én azt ítélem el, aki rosszul tartja az állatait (lsd. kis disznóólban nyomorogva) és négy lábon járó szalonnának tekinti csak őket.
Nem, azzal nincs baj, csak a móddal és a céllal néha.
Elítélem azt aki úgy csinálja, h az állat szenved, mert nem a legkíméletesebben csinálja, vagy azt, aki olyasmiért teszi, ami nem létszükséglet pl. szőrméért, mikor már a műszörmék ugyanolyan szépek és melegek, vagy rinocérosz csontért...
Ja, és azokat is akik kuriózumként esznek olyasmiket amiket mások társállatnak tartanak! Egy kutyát bűn levágni, alig van rajta hús, vannak direkt jobb húshozamra tenyésztett állatfajok, egyék inkább azt!
Az megint más, ha éheznek, és már csak az van. akkor nem ítélem el azt sem, bár sajnálom.
Kíváncsi lennék,hogy a NAGY állatvédők mit esznek?
Netán félre tolják a liba májat?! :/
Én is sokszor gondolok arra, hogy szegény állatok.. de azért még se tudok ellenállni a fincsi hurkának, rántott husinak nyami :P
Soha nem tudnék megölni egy állatot se. Ha bogár van a szobában, azt is inkább kiviszem az udvarra és elengedem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!