Mi a kedvenc állatotok?
Figyelt kérdés
Nekem a macska.2010. jan. 29. 17:42
21/45 anonim válasza:
Kutya a legkedvencebb, aztán ló tengerimalac arapapagály, hullámos papagály, delfin és még sokan mások.
22/45 anonim válasza:
KUTYA:) De minden állatot szeretek:P
23/45 anonim válasza:
Macska,kutya,papagály,delfin.. De a macska az a legjobban :)
24/45 anonim válasza:
polip <3
igazából nem nagyon tudnék csak egyet írni, mert ami aranyos és szép nekem az mind a kedvencem :D
ilyen pl. még a ló, zsiráf, kutya, farkas, nagyjából az összes szőrös állat :)
25/45 anonim válasza:
Öhm :-)
delfin (palack orrú)
jaguár (foltos nagymacska)
kutya, vagyis nem kutya, hnem Komondor
26/45 anonim válasza:
Hát nekem a degu mert az van most de szeretem a papagájokat is!! De a kutya a legkedveltebb!!(L)
27/45 anonim válasza:
A ló!!! ^^
A ló megértő, szerető társ, szeresd és becsüld meg. Vigyázz rá, mert életét neked áldozta, hálából terhedet hordja.
Am. minden állatot szeretek, legyenek hüllők, csúszómászók, vagy 100 lábúak :) Viszont valamiért a majmoktól irtózom xD
28/45 anonim válasza:
Kutya, rágcsálók, gyűrűsfarkú maki(másnéven katta), pingvin... meg minden :D
29/45 anonim válasza:
sok van, de : -patkány
-kutya:boxer
-oroszlán
... az összes állatot szeretem!!
30/45 anonim válasza:
Nekem a farkas. De nagy állatbolond vagyok gyerekkorom óta. A poloska kivétel...
(A papagáj pontos "jé", bocs.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!