Milyen állatotok van? :D
Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 18:54
31/47 anonim válasza:
Miért csak a yorki után raktál szivecskét a válaszodba? A németjuhát után miért nem? Mert Ő nem trencsy-mencsy szobácska kutyuci vagy mi? Hát de utálom az ilyet...
32/47 anonim válasza:
kutyaállat...^^
meg akarok egy őzikeállatot...^^
34/47 anonim válasza:
Németjuhász:) imádom<3
ez nekem is feltűnt ,hogy a németjuhász kutyus után nem raktál szivet:O
pedig sokkal okosabb állat:)de ez nem sértés a yorki számára mert ő is nagyon aranyos(:
35/47 anonim válasza:
"120 literes aquváriumba halak és hullámos pagagáj.
"
A papagáj eléggé meg lehet rémülve. Szerintem a madarak nem szeretik a vízet.
36/47 anonim válasza:
Kedves kérdező! Nem te tetted fel a kérdést arról, hogy az emberek miért nem szeretik a yorkikat?
37/47 anonim válasza:
nekem féléves american staffordshire terrier, még van ebből a fajtából négy kutyám.
Két arapapagájom, díszhalak, galambok,lovak.
39/47 A kérdező kommentje:
tegnap 21:08
nem hinném,hogy én voltam.:D
elhiszed hogy nem csak nemem van yorkim,sokan felteheték:)
meg az én yorkim,3,5 nem 4* ugyhogy:D
de én is láttam az a kérdést.(:
2010. jan. 29. 15:36
40/47 anonim válasza:
Nekem nem válaszolsz hogy miért csak í yorki után van szivecske,és a németjuhász uán miért nincs? Nem kötekedésképp, csak érdekel. Mert ő nem olyan trendi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!