Miért baj ha a kedvenc állatom a majom?
Figyelt kérdés
űdv. mindenki csúfól mert a majom a kedvenc állatom de miért csufolnak??? ilyen gáz ??2014. nov. 14. 12:54
1/11 csabika1971 válasza:
Nem.
De egy tanács na azt mond, hogy majom a kedvenced. Hanem konkrétan válasz egy fajtát, pl "csimpánz".
Egyből kevesebben fognak rajta viccelődni, majd figyeld meg, mint csak a majmon.
2/11 A kérdező kommentje:
megszokták kérdezni h mi a kedvenc állatod ? én most mindig azt mondom h ti vagytok a kedvenc állataim ..majmok
2014. nov. 14. 13:03
3/11 csabika1971 válasza:
Nem tudom miért de az így kicsit vicces, és valószínű ezért nevetnek.
Ezért a gyűjtő nevüket használd, hiába is szereted mindegyikőjüket. Biztosan van kedvenced köztük, ha meg nincs csak válasz egyet és őt mond. Meglátod egyből kevesebb gúny ér majd miatta.
4/11 csabika1971 válasza:
*Ezért a gyűjtő nevüket használd, - Ezért ne a gyűjtő nevüket használd,
5/11 A kérdező kommentje:
jó :)
2014. nov. 14. 13:09
6/11 intrepid válasza:
Similis simili gaudet. Latin, hf. hogy kiszótárazd valahonnan. :-D
7/11 A kérdező kommentje:
wtf ? :DD
2014. nov. 14. 13:16
8/11 csabika1971 válasza:
Ezzel most mit akarsz, mert amit írtál a jelentése: "Hasonló a hasonlónak örül."
És nem értem. Akik gúnyoltak és kinevettek azok majomnak érezték magukat? Ezt akartad sugallni, vagy mit?
9/11 A kérdező kommentje:
igen :*
2014. nov. 14. 13:24
10/11 csabika1971 válasza:
Lehet. Csak ezt nekik ne mond. Bár nem hiszem értenének latinul, de ha mégis akkor nem csak gúnyolni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!