Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen állat a "gürü"?

Milyen állat a "gürü"?

Figyelt kérdés

Egy könyvben láttam ezt, és állatra utalt, de fogalmam nincs, hogy milyen állat lehet. Tudna valaki felvilágosítást adni?

Előre is köszönöm!

2014. nov. 8. 11:17
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
Most én keressem meg neked a kugliban? Nem tudnád esetleg oda is beírn,?
2014. nov. 8. 11:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem a güzüre gondolsz? Mert az egeret jelent
2014. nov. 8. 11:20
 3/5 A kérdező kommentje:

Kedves első hozzászóló!

Bár tudom, hogy sokan gagyi kérdéseket szoktak kiírni, meg lusták guglizni, de én nem az vagyok. lassan fél órája próbálkozok minden keresési módszerrel, és nem találom. Ezért fordultam ehhez a fórumhoz.

Ha csak ennyit tudsz válaszolni másoknak, akkor légy oly kedves tartsd meg magadnak. (btw keress rá, ha ennyire hülyének nézel, kíváncsi leszek, hogy mennyi találatot kapsz akár szűrve is a gürü-tóra, vagy gyűrűkre -.-)

Második hozzászóló: Lehet, hogy ez lesz az, csak elgépelték. Köszönöm szépen! :)

2014. nov. 8. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez tényleg fogós kérdés. Amit találtam:

1. vizenyős

berkekben élő

zsombék,

2. kihalt folyómeder

Aztán több helyen a "dülledt, gülü" szem szinonimájaként terepelt. Találtam még egy régi, nehezen olvasható szöveget, ahol szerintem békát jelenthetett. Be tudnád írni az említett bekezdést? Úgy talán ki tudnánk okoskodni valahogy.

2014. nov. 8. 11:48
 5/5 anonim ***** válasza:
60%

Elnézést kedves kérdező, azért a hibámért, hogy nem azt feltételeztem, amit szerettél volna, hogy feltételezzek, és csupán arra támaszkodtam, amit leírni méltóztattál! Megpróbálom kitalálni, hogy ki kérdezett, mit kérdezett és mennyit járt utána.

A "gürü" nevű állatról még a mai napig nem hallottam, csak "gülü", "güzü" nevű állatokat ismertem! Most ugyan találtam pici, rövid leírást a "gürü" nevű állatról, de meg sem merem addig említeni, míg ki nem találom, hogy melyikkel sértelek meg jobban, mert azt nem szeretném.

Ha nem írok róla semmit, akkor azért fogsz lepontozni, mert nem válaszoltam a kérdésedre!

Ha leírom, amit találtam, meg leírom, hogy hol, akkor azért fogsz lepontozni, mert "Igazán kitalálhattam volna, hogy ennyi utánbajárás után, már rátaláltál!"

Így a dilemmámmal arébb ballagok, és a környékre sem jövök többet, nehogy azért pontozz le, mert nem írtam be semmit, pedig itt jártam, és igazán kitalálhattam volna, mit kell tennem, ugyanis amit te ide beírsz, még tájékoztatási alapnak sem tekinthető! Megyek találgatni...

2014. nov. 8. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!