Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem el lab alol a...

Hogyan tegyem el lab alol a egereket?

Figyelt kérdés

Vagy 6 kiseger szuletett nem reg a padlasunkon es azok lejottek a spaizba egy jaraton,valoszinu.

Nagyon sok eger lehet.

Egermereg nem hasznal semmit se egerfogo.

Macska sajna nem johet szoba mert mar van kihelyezve egermereg es ha megeszi elhunyhat. A masik ok,hogy van ket gyonyoru szep tengerimalacom es a macsek bantana a kis dragakat,de ha elszaporodnak a egerek kijohetnek es megfertozhetik a piciket.

Abszulut patthelyzet,mit tegyek?

#egér #Egérkek
2014. okt. 22. 18:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szobában volt több madárkalitka is, a kiszórt magokra jöttek, de nem szürke házi egerek, hanem ez a büdös,ronda, fertőzéseket terjesztő (ECHO vírus) barna bagázs. Valaki a környéken régebben tenyésztette őket, onnan szabadultak ki (mesterei a falfúrásnak és a falmászásnak is, padlásra is beköltöztek, a WC szellőzőjén másztak le).
2014. okt. 24. 13:32
 12/17 A kérdező kommentje:

3 egeret ket modon fogtam meg.

1 agyonvertem baltaval.

2. Kettot a elvefogoval es belevagtam oket a vizbe fel perc alatt megfullatak.

A likat bebetonoztam majd PUR-haboztam holnap megyek a padlasra egerfogokkal es mergekkel.

Sajna macsek nem johet szoba,fol is tettem anno merget.

2014. okt. 24. 20:55
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha barnák, nehogy megegye őket a macska, belepusztulhat! A kirakott méreg nélkül is mérgezőek. A padlásra is tegyél élvefogókat, aztán vízbe velük.
2014. okt. 25. 12:31
 14/17 A kérdező kommentje:

Elvileg a egerek itt szürkék,de mindegy lassan már összes a múlté lesz.

Remélem.......

2014. okt. 25. 20:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Minden sarkot nézzél meg, ágy és szekrények mögött, ablakpárkány alatt is, mert bárhol bejöhetnek. Ha van cement, akkor is előbb tegyél bele üvegszilánkokat, úgy vakold be. A kertben is működik az élvefogó, csak tedd pl. eresz alá, fal mellé. Sajnos a szétázott vályog vagy a repedt téglafal, vagy ha nincs a padló alatt beton mind vonzza az egereket, kifúrják.
2014. okt. 26. 11:13
 16/17 A kérdező kommentje:

Üveg szilánk nem hülyeség,tudsz valamit 71%-os válaszoló.:)

Effektív csak a spejzba mentek a egerek be a házikóba nem,amúgy meg nem szeretik a rendet szóval,meg a padlás és a spejz alatt rögtön ott van és még egy picike ablak is van szóval érthető,hogy oda mentek..

2014. okt. 26. 12:43
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Üvegszilánk ősi recept, én a déditől hallottam, hogy ezt kell a lyukba tenni, mert ha átázik a fal, a vakolatot is kifúrják az egerek. Ha üvegszilánk van benne, az elvágja a lábukat vagy a szájukat, elmenekülnek.
2014. okt. 27. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!