Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Kakast viszik vágóhidra hol...

Kakast viszik vágóhidra hol vágják le?

Figyelt kérdés
A kakas sorsa mi lesz háznál vagy hol vágják öket ? Ahol én dolgozok az is vágóhid ott nincs se pulyka se kakas csak csirkét vágnak. A Kakas sorsa mi lesz ? álateledelt vagy mit csinálnak belöle ? Tudom pörköltnek levesnek jó mert kemény a húsa sok fözést igényel rántani nemjó.
2014. okt. 12. 14:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Léteznek más vágóhidak is. Na ott.
2014. okt. 19. 17:28
 12/20 A kérdező kommentje:
És milesza kakas húsával ? azt a boltba nemlátok csak csirkét meg pulykahúst. Vas megyében hol vágják a kakast ? Meg a pulykát ? Mert Sárváron nálunk nem akkor hol ?
2014. okt. 19. 18:05
 13/20 A kérdező kommentje:
Aki azt írta áramal kábitanak el minden állatot az igaz azt tudom mert disznóölésen is voltam iskolagyakorlaton.
2014. okt. 19. 18:06
 14/20 A kérdező kommentje:
Pár éve a sága vágta a pulykát de most nem. Kiváncsivagyok ki vágja a kakast a húsa meg gondolom kutyakaja lesz
2014. okt. 19. 18:08
 15/20 A kérdező kommentje:
10 es megnézten 6 hetes csirke nagyon pici az nem vágás éret szerintem 12 hetesen vágás éret nem ?
2014. okt. 19. 18:09
 16/20 anonim ***** válasza:

Csak én meg Gabica írtunk.

Van, amit már 8 hetesen lehet vágni, most megnéztem, mert nem emlékeztem rá. De ez most lényegtelen, a lényeg, hogy húsfajtánál a kakas is csirke még 12 hetesen is, így ott vágják őket, ahol a 12 hetes tyúkokat. Eben a korban ugyan olyan puha a húsa.

A tojó fajták kakasaival nem tudom mi van. De kakas akkor is kell ott, ahol a csirkéket tenyésztik, mert csak meg kell termékenyíteni a tojást.

Én például tudom, hagy Hajdúnánáson van egy vágóhíd, ahol a csirkétől kezdve a pulykáig mindent vágnak, kopasztanak. Egész biztosan van ilyen máshol is.

Meg még ez: https://www.youtube.com/watch?v=Y4E0ngRUkPc

2014. okt. 19. 18:38
 17/20 A kérdező kommentje:
Mármint a fiatal kakast ott vágják le ahol a csirkét ? Mondom hozzánk nemhoznak kakast kizárolag csak csirkét vágnak és engem a felnöt kakas érdekelne
2014. okt. 19. 21:18
 18/20 A kérdező kommentje:
Ez a video nem ér semmit hol érdekel a csibekeltetés ? Nem az volt a kérdésem
2014. okt. 19. 21:25
 19/20 anonim ***** válasza:

Fiatal kakast ott, ahol a fiatal tyúkot. Mind a kettő csirke.

Felnőtt kakast pedig olyan vágóhídon, ahol háztól hozott baromfit vágnak, mert az iparban nem tartanak felnőtt kakast levágásra.

2014. okt. 20. 09:32
 20/20 A kérdező kommentje:
Hát a kakas az nem csirke a válaszod meg lofaszt ér és bzd meg a naposcsibevideodat is
2014. okt. 20. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!