Mivel nálunk nem büntetik az állatkínzást,így szükség van rájuk sajnos.
2010. jan. 21. 17:36
2/24 anonim válasza:
Egyetértek velük, bár elég kevés információm van arról hogy pontosan miket is csinálnak ami olyan kemény mert erről sehol nem hallani.
2010. jan. 21. 17:52
3/24 anonim válasza:
Teljes mértékben egyetértek velük!!!Sajnos a hazai igazságszolgáltatásra ilyen esetekben nem lehet számítani,mert ha indul is eljárás a kínzó ellen,a vége legfeljebb csak pénzbírság.De az is elenyésző!Ők legalább igazságot szolgáltatnak!!Jó lenne,ha többen lennének!
2010. jan. 21. 19:47
4/24 anonim válasza:
mi a véleményem?
Sajnos nememből és fizikai adottságaimból adódóan nem tudok hozzájuk csatlakozni. Amikor egy állatkínzásról hallok, rögtön az az első gondolatom, hogy remélem az illetőt valaki helybenhagyja. Mert, hogy a jog nem fogja az biztos.
2010. jan. 21. 20:39
5/24 A kérdező kommentje:
Reménykedtem benne, hogy csak ilyen válaszokat olvasok majd:-)
És nem lesznek radikális embervédők:-)
2010. jan. 21. 21:22
6/24 anonim válasza:
Nem szeretem az erőszakot, DE ami ebben az országban megy, az vérlázító. Ma néztem meg egy térfigyelő kamerás felvételt, amin egy pasi végigrugdossa a pórázon mellette menő tacsiját, amíg átérnek a téren. A kutyus nem tud szabadulni a póráztól, farkát behúzva fut a folyamatos rúgások közepette. Szörnyű:-((( A pasit megbüntették 500 000 ft-ra, de nála hagyták a kiskutyát. Mi lesz szerencsétlennel ott??? Ez így nem fair, nem jó igazságszolgáltatás. Sajnos nem védi a kutyát így semmi. Ilyenkor én is inkább odaküldeném a markos legényeket, hogy ne verekedjenek, de a kutyát mindenképp hozzák el onnét.
2010. jan. 22. 00:31
7/24 anonim válasza:
Életemben nem hallottam még,hogy Magyarországon 500 ezer forintra büntettek volna állatbántalmazót még akkor sem,ha akár meg is ölte az állatot.
2010. jan. 22. 13:57
8/24 anonim válasza:
Jó csapat!
És az hogy ilyenre kényszerül néhány igen bátor ember is azt bizonyítja hogy a magyar jog egy kalap szar!!
Csak a pénzre épül...
2010. jan. 22. 22:05
9/24 anonim válasza:
Semmit sem tudnak büntetni ami nem bizonyítható..
Nameg amiért nem fizet valaki hogy büntessék meg!!
Korrupció az van meg helyi kiskirályok a közigazgatásban is...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!