Mitől más egy csirkét, disznót, halat, vagy marhát megölni, mint egy nyulat?
Hehe,én tettem fel a nyuszivágással kapcsolatos kérdést.
A kérdés teljesen jogos,de léci ne veszekedjünk,jó?
Mindenki elmondhatja a véleményét,de ne kezdjük el bunkózni egymást,mert elég unalmas,és aki ilyet akar olvasni,olvassa a kérdésemre érkezett válaszokat.
Egyébként szerintem semmiben nem különbözik a csirke,disznó,hal,marha stb. élete a nyúlétól.
naggyából semmivel
maximum a lelkiismeret hangosabb mikor nyúlról van szó , milyen kedves kis állatka...
egyébként bármely állatot nehéz megölni legyen az a disznó tyúk vagy bármi, ha neked kell megtenned. Akkor már nem zavaró mikor csak a húst látod és nem kell belegondolnod hogy miből is van ,hogy került oda...
semmiben
ne egyetek húst, tök fincsi zöldségek vannak!
Körülbelül semmi. De mégis.
Egy esetben: ha valaki fájdalommal öli meg az állatot. Akkor nagyon nagy különbség van, bármilyen állatról is szó van. Szerencsére eljutottunk odáig, hogy illegális a sertések fájdalommal járó levágása. (Magyarul a "hátába döföm a kést" és barátai)
Egyébként, ha nem okozol fájdalmat az állatnak, semmi különbség nincs. De szerintem nem volt jó ötlet (magyarán hülyeség volt) erre rákérdezni, mert megint csak jön a veszekedés... de remélem ebben az esetben nem.
örülök, hogy a válaszolók többsége itt nem mocskolódik, és egyetért velem abban, hogy semmi különbség a kettő között.
Az állatvédés lényege szerintem, hogy az állat életében jól éljen és kínok nélkül haljon meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!