Yorki mellé egy macska?
Figyelt kérdés
Szerintetek bántaná? fiú, és 2-3 éves.2010. jan. 20. 21:38
11/18 A kérdező kommentje:
Mivel szeret? :) nem az a lényeg hogy legyen haszna egy kutyinak mert minden kutyának van haszna, SŐT! minden állatnak. nem az a lényeg hogy a húst/bőrt letépd róla és megegyed vacsira(vega vagyok), és nem is az hogy kiállításokra vidd hogy jajj nézzétek a kutyuskámat milyen szekszi,stb. Hanem hogy szeresd...
2010. febr. 5. 18:19
13/18 A kérdező kommentje:
hát akkor képzeld, okok nélkül nem lehet senkit szeretni/nem szeretni... ha egy nagy f*sz vagy vele akkor még jó hogy gyűlöl..
2010. febr. 6. 17:32
14/18 anonim válasza:
Nálunk a macskám bántotta apám nőjének a yorkiát :D Azóta megszabadultunk apámmal mind2 féregtől, és a macska azóta büszke magára :D
15/18 anonim válasza:
Am meg a "kutya" 40cm marmagasságtól kezdődik.....
16/18 Melik Anett válasza:
Az én kis yorkim 3-hónapos és nagyon szereti a cicákat.A kutyáktól valamiért tartózkodik. Szerintem kutya függő hogy mennyire tudja elviselni maga körül. Ha kölyök kora óta együtt vannak akkor nincs probléma.
17/18 anonim válasza:
A mienk igaz lány de a macskákra egy szava sincs.
Lehet,hogy pont a macska bántaná Benikét.
Sok sikert a neveléshez! :)
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) De kedves itt a sok válaszadó... ilyenkor úgy felrugdosnám az ilyeneket, hogy van merszük ilyen szarságokat írni? Már megbocsássatok. -.- A sok kedves válaszadónak meg úgyszint köszönöm :)
2011. jún. 12. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!