Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » A vadászgörény vagy a macska...

A vadászgörény vagy a macska élné túl, ha összebalhéznának?

Figyelt kérdés
Majdnem felnőtt macska és kisebb méretű lány görény. Ha váletlenül összetalálkoznának, mi lenne?
2010. jan. 20. 07:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azért megnézném egy szépre kifejlett mondjuk Main Coonnal mit kezdene egy kis görény. Nem csak a teste akkora annak, mint egy ház, hanem a fogai is élesek és krva nagyok...
2010. jan. 20. 10:10
 12/19 A kérdező kommentje:
Ki a f@szom akarja összeverekedtetni őket?! Írtam ilyet? Nem. Amúgy köszi a válaszokat. A görény amúgy ketrecben van. Csak érdeklődtem, de látom azt sem szabad, mert vannak, akik átértelmezik a dolgokat...
2010. jan. 20. 11:07
 13/19 anonim ***** válasza:

Hogy minden kérdésnél legalább egy ilyen barmot találok:

"Hogy is kerdezhetsz ijet??????Ha mondjuk teged ossze engednenek egy 150 kilos vad allat boxoloval,akkor szerinted ki lenne az erosebb???Meg gondolni sem jo arra,h allatokat ossze engedj verekedni.Ez allat kinzas lenne."

Csak ehhez elfelejtett csatlakozni a többi fajtársa.

Na mindegy.

A Main Coon-nal kapcsolatban pedig, itt szerintem a kérdező a sima házi macskákra gondolt.

Nem az olyan ritka fajtákra.

És a házi cicával szemben a görény győzne.

Nem kakasviadal ez.

Aki pedig mégis e célból engedné őket össze az beteg lenne agyilag.

Na de nem ez volt a kérdés...

2010. jan. 20. 17:06
 14/19 anonim ***** válasza:

Mi mondta, hogy össze akarja őket verekedtetni???

Csak megkérdezte, kíváncsiságból, hogy ki nyerne. Mi a fenének kell átértelmezni a dolgokat? Na pont az ilyenek miatt születnek a legnagyobb pletykák... :P

2010. jan. 20. 17:19
 15/19 anonim ***** válasza:
Érdeklődni szabad, az ilyen keverősökkel meg nem kell foglalkozni. Ha ki tudsz alakítani köztük egy "pajtási" viszonyt - ha a cica játékos, a göri pedig már kézhez szokott -, akkor nem lehet baj, ha játszani hagyod őket. Csak legyél ott, hogy esetleg közbeléphess. Az én cicám pl. imádja a nyakánál fogva húzatni magát a görimmel, aztán 2x nagyobb nála...bár amikor a göri a cica fülébe kap, akkor azért közbelépek.
2010. jan. 21. 09:22
 16/19 anonim ***** válasza:

Hát igen, mert nem minden játék a cicának ami a görénynek az.

Akkor szokták egymást húzni, ill. a fiú a lányt amikor fárasztja és kisgörit akar neki csinálni.

Érdekes, hogy a cicát vonszolja :D

2010. jan. 21. 11:12
 17/19 A kérdező kommentje:
A görény fél éves, ketrecben van. A macskát ma kaptam, kb. 8 hónapos. A macska folyamatosan ott ül a ketrec mellett és nézi a görényt. Néha körbemegy, megszaglássza a ketrecet. A görény meg csak les kifele.
2010. jan. 21. 11:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a macsek nyerne. És hidd el, én tudom, hogy nem akarsz viadalt tartani e kettő állat között, dehát mindig vannak emberek, akik félreértik a dolgokat. Szokatsd őket egymáshoz, még haverok is lehetnek.
2010. jan. 21. 14:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a macska nyerne ,én nem feltételezésekre alapozok, hanem falun van macskánk aki elcsatangol néha vadászni és mindig haza hozza amit fogott bemutatni.Aki tartott már ilyen kijáró macskát az tudja ,hogy ez gyakori szokásuk.Bizony a sok egér,patkány, madár mellett hozott már vadon élő felnőtt görényt is.És nem is ez volt a legnagyobb zsákmánya hanem egy nyúl. A macsek egy egyszerű cirmosvörös kandúr,nem is 10-en kilós mainecoon. Nem mondom ,hogy nem lehet összeszoktatni mert nagyon is,de egy nem lakásban tartott ölbemacska ,hanem aktívan vadászó egyed simán elbír egy fele akkora állattal,ha szükséges.De ha nem szükséges ,vagy nem egy aktív macsek ,akkor szinte mindig kitér ,nem éri meg alapon,és ez téveszt meg sokakat.
2012. júl. 3. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!