Milyen kedvencetek van, és mik a tulajdonságai? =D
2 nimfa, mind a kettő hím. Ha együtt vannak, nem bírják egymást, viszont ha szétválasztom őket, akkor mind a kettő keresi a másikat :D ők is lehajtják a fejüket ha simogatást kérnek és köszönnek ha hazaértem. (mármint ordítanak egyet, de én ezt csak köszönésnek hívom :D) utálják a bolti játékokat, félnek tőlük :D ha ki vannak engedve ellopják a tányérról a kaját, mindent ledobálnak az asztalról, pakolásznak, tesznek-vesznek :D
van egy nyulam, Konrádnak hívják, még nincs egy éves...kíváncsi, minden érdekli, mindent megszagol, megjelöl, megrág :D kutyától nem fél. Havat (korából adódóan) még csak most látott először, de szereti :D belefetreng, ugrál benne, de ha szállingózik a hó és egy hópihe is rátalál esni, megijed és szalad védett helyre :D úgy kér simogatást hogy megbököd és lehajtja a fejét :D
van két kutyám is, egyik 12, másik 9 éves...mind a kettő kan. Az idősebbik már csak alszik állandóan, a labdázás annyi hogy kétszer eldobom neki, harmadszorra inkább megy lefeküdni (de a labdát viszi magával :D). Már alig hall, alig lát, de ennek ellenére jól érzi magát :D
A fiatalabbik egész nap rohangál, ugrál és ha nem vagyok kint nála, akkor is elszórakoztatja magát...megkeresi valamelyik játékát és dobálja magának :D Ha valaki ránéz, nem látja rajta hogy már lassan 10 éves ... olyan mint kétéves korában :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!