A webkutya mennyi idő alatt szállít?
Figyelt kérdés
Csütörtökön rendeltem, az volt mellé írva, hogy két munkanap, de se tegnap se ma semmi, megnéztem a weboldalt, ott az van írva, amióta megrendeltem, hogy rendelésem feldolgozás alatt. Az meg mit jelent?2010. jan. 19. 14:12
1/9 anonim 

válasza:

Szerintem nem túl jó ötlet neten keresztül akár mit is megvenni.Legalább is én nem szeretem ezt,de tény,hogy sokkal kényelmesebb a gép előtt ülni és pár kattintással vásárolni,de én ezektől kicsit félek.Pl.hogy átvernek stb.
2/9 anonim 

válasza:

hogy feldolgozás alatt van az azt jelenti hogy próbálják teljesíteni a kéréseket...vagyis megkapták a rendelésed
3/9 anonim 

válasza:

Nekem csak jó tapasztalatom van velük.
Általában,ha nem tudják a rendelést 2 munkanapon belül kivinni,telefonálnak.
4/9 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nem fog változni, hogy átadva a futárnak vagy ilyesmi? Könyvet mikor rendeltem, akkor küldtek emailt, mikor átadták a futárnak.
Első, azért rendeltem netről, mert ide hozzák az ajtóba és nem kell cipelnem, meg olcsóbb, mint a boltban személyesen. Amúgy nagyon nem verhetnek át, mert nem is kell előre kifizetni, lehet a futárnak is.
2010. jan. 19. 14:40
5/9 anonim 

válasza:

Nekem is jó tapasztalataim vannak velük. Eddig még mindig időben megkaptam amit rendeltem.
6/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk, így utólag lehet megérte volna 2ezerrel drágábban, és akkor meg is van, nem kell ki tudja meddig itthon gubbasztanom, hogy mikor méltóztatnak hozni.
2010. jan. 19. 15:01
7/9 A kérdező kommentje:
Hát ma se sikerült kihozni! Fasza! Ha ezt így tudom, az életben nem rendelek tőlük. Persze semmi tájékoztatás arról, hogy mi a fészkes fene van, és meddig kell egész nap arra várnom, hogy hozzák végre azt a rohadt kaját! Többet tőlük nem rendelek az hétszentség.
2010. jan. 19. 16:16
8/9 anonim 

válasza:

én eddig mindig mindent időben kaptam tőlük...
és árban is ők a legjobbak :)
de majd felhívnak
9/9 A kérdező kommentje:
Nem hívtak és a két munkanapból öt lett. Még jó, hogy pont itthon voltam mikor hozták.
2010. jan. 24. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!