Milyen vicces dolgok történtek állataitokkal?
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 13:27
1/5 anonim válasza:
Egyszer a gyökér papagájom éjszaka alvás közben leszédült a rúdról amin ült a ketrecbe. Én hirtelen fölriadtam a nagy zuttyanásra. Meg őt is meg viselte, csapkodott perceken keresztül mert megijedt a zuhanásától.
2/5 anonim válasza:
Egyszer a kutyám, az egyik házibulimon beivott, de rendesen:D szegény még másnapos is volt.:S
Egyszer meg a kipuffogó gázt szipuzta be, attól meg rendesen elszédült, percekig még a fejét se bírta felemelni..
Vicces kutyus:D de sajnálom,h ilyen kis lökött
3/5 anonim válasza:
A teknősöm elásta magát a kertbe én meg nem találtam 1 hétig.
Aztán csupa sárosan előbújik xD
4/5 anonim válasza:
nekünk van egy kutyánk és most itthagytak egy másik kutyát hogy vigyázzunk rá
amikor mi haza szoktunk menni a kutyánk nagyon örül nekünk és összevissza ugrál és futkorászik
futott futott a másik kutya meg ottvolt előtte..a kutyánk meg nembirta kikerülni, teljes erőből nekiment és arréblökte a másikat pár méterrel
5/5 anonim válasza:
Reggel anyum kiszokta engedni a kutyust és nyitva hagyta az ajtót.A kutyám pedig bejött a szobámba,a nyuszim pedig ent van a ketrecben és a kutya meg jött felé a nagy sötétben,Ő meg mélyen aludt....Szegénykém úgy megijedt..:D,De egyébként Ők ketten a legjobb barátok,nagyon szeretik egymást:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!