Nem soká kis pacim lesz. Mi legyen a neve? Javaslatok?
Figyelt kérdés
Az anyukáját Holdfénynek hívják. Szürke, és szürke lesz a kispaci is. Valami "H" betűs név kellene. Még nem tudom, hogy fiú vagy lány..2010. jan. 19. 10:12
1/9 anonim válasza:
Ha nemet is írsz, lehet könnyeb válaszolni.
Herceg, Hercegnő, Hóbort.... személyiségétől is függ...néhány napig szerintem ismerd meg, aztán dönts, hogy illjen rá a neve.
4/9 anonim válasza:
Húgyhólyag, Hímvessző, Horzsolás, Here, Hipernova
5/9 anonim válasza:
Holló, (H)incitatusz, Hokedli, Hógolyó
6/9 anonim válasza:
Héra, Hellász, Hóbort, Hedvig, Heléna,
7/9 anonim válasza:
ha lány Hercegnő ha fiu Hóbórt de a viselkedésétől függ.Sok sikert a paci neveléséhezMegkérdezhetem milyen fajtájú?
9/9 anonim válasza:
Az anyukája Holdfény... nekem elsőnek a Hajnal jutott eszembe, de lehet, hogy egybő eszedbejut a legjobb név ami ráillik, amikor meglátod.
Hamis, Huncut, Hallgatag :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!