Ki mit tenne a helyemben?
Figyelt kérdés
A kutyusom ki ugrott hátunk mögé a szomszéd kertjébe és a másik oldalon a másik kertből két nagy kutya szét szedte :(. Mit tegyek? a rendőrségre csak akkor vihettem volna az ügyet hogy ha rögtön ahogy meg találtam mutattam volna meg mert így nem tudnak mit tenni. Az az ember egy utolsó szemét akié a két nagy kutya..nem érdekli és több kutyát is megölt már a két kutyája.2010. jan. 17. 19:08
1/10 anonim válasza:
Mivel a te kutyád ugrott az ő kertjébe, semmit.
3/10 anonim válasza:
én azt gondolom, hogy ha szigorú logikával gondolkodunk, akkor kerten belül SEM lehet tartani veszélyes állatot. mi van, ha egy gyerek mászik be? éppen úgy, ahogy nem szerelhetsz fel életveszélyes védelmi rendszert (túl magas feszültségen működő villanypásztort, ami halált, vagy sérülést okozhat), a kutyád sem lehet veszélyes.
4/10 A kérdező kommentje:
nem az ő kertje volt és nem is az enyém
2010. jan. 17. 19:24
5/10 A kérdező kommentje:
Igen élet veszélyes nagy kutyák akik az embert kedvel szét szednék és simán át ugorja a saját kertjük kerítését és így átjön a mi házunk falához és ugat és sajnos kicsi a kerítés és simán be tud ugorni, félelemben tartja a környéket a két kutya mert néha az utcára is ki engedi őket.
2010. jan. 17. 19:35
6/10 anonim válasza:
Sajnálom a kutyádat :(
Szerintem a megvadult kutyák gazdáját valamilyen veszélyeztetés címén fel lehet jelenteni. Csakhát akkor sem biztos, hogy rendes büntetést fog kapni, a két kutyát meg valszeg el fogják altatni, pedig nem az ő hibájuk, hogy ilyenek lettek, hanem a gazdáé, aki nem nevelte meg őket...
De így nem lehet hagyni ezt az állapotot, mert az ilyen kutyák nem csak más kutyákra veszélyesek, hanem gyerekekre is. Szóval én feljelenteném
7/10 anonim válasza:
Azt mar viszont feljelentheted amit utoljára irtal!
8/10 A kérdező kommentje:
meg próbálom csak én ahogy rá találtam lelki trauma ért mert a látvány szörnyű volt és még most sem hiszem el :( és igen a gazdájuk a hibás ő egy BUNKÓ és már volt a kutyájával probléma neki lökte a szomszédomat a falhoz aki biciklivel volt és terhes volt és a kutyáját sajnálta :S és a rendőrökkel meg beszélte hiába jeleltették fel
2010. jan. 17. 19:49
9/10 anonim válasza:
akkor jelentsétek fel még egyszer, többen. mondjátok el, hogy fenyegetően és agresszívan viselkedik.
10/10 anonim válasza:
Jelentsd fel, a kerítésedet meg a telekhatáron magasítsd meg, hisz mondtad átjárnak, ez ellen viszont neked is tenned kell, hogy te tudjanak hozzád átmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!