Hány éves volt a legöregebb állatod?
nekem volt aranyhörcsögöm, ami alig 1 évet élt, mert mikor vettem, akkor 2-3 éves volt. Most van egy kutyám ő 8 éves, és vannak nyulaim, akik még csak hónaposak. Már meg van úgymond "rendelve" egy tengerimalac és egy másik kutya. (az utóbbi csak véletlen). A kutyám aki 8 éves, az keverék , akinek az anyja Foxterrier volt, és az apja utcai mix.
Nagyon szeretem.
A malamutom 13 volt, kan.
Az apósomék szuka kuvasza 14 most, de sírhatnékom van, ha a szemébe nézek, annyira öreg, persze szeretnivaló, de a szívem szakad meg, ahogy nézni tud.
A macskám minimum 15 éves kandúr volt, menhelyről hoztam, így sosem derült ki pontosan mennyi idős volt.
A főnökömék macskája és egy ismerősöm macskája is betöltötte a 20. évét, aztán elment. mind a kettő nőstény volt.
Unokahugom tengerimalaca 10 évig élt. Ezek voltak körülöttem a legidősebb állatok eddig.
Ja és van egy alganyaló, akit nem tudom mennyi idősen hoztunk el, de már nagyon nagy volt, szintén nőstény és legalább 9 éves most, de már tovább adtam egy nagyobb akváriumba azóta.
Kb. 12 évet élt egyik zebrapintyem.
A madárpókom most 12-13 év körüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!