Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hány éves volt a legöregebb...

Hány éves volt a legöregebb állatod?

Figyelt kérdés
Nekem az előző kutyám (kan, keverék, közepes méret) 12 évet körülbelül, a mostani szintén keverék, nagytestű, szukám 11,5 évnél tart..és tudom, hogy már ezek elég soknak számítanak. Sajnos :(
2014. szept. 1. 18:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Kb12-13 volt..sajnos kutyák enél tőbbet nem élnek.el kell fogadni ezt.tölts vele sok idöt .és tarsd jol.
2014. szept. 1. 18:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszöni, nagyon boldog.. :) És mi is, amíg van nekünk.. :)
2014. szept. 1. 18:39
 3/10 anonim válasza:
Mi kutyusunk is 11 éves, remélem még egy darabig velünk marad.:)
2014. szept. 1. 18:46
 4/10 anonim ***** válasza:

nekem volt aranyhörcsögöm, ami alig 1 évet élt, mert mikor vettem, akkor 2-3 éves volt. Most van egy kutyám ő 8 éves, és vannak nyulaim, akik még csak hónaposak. Már meg van úgymond "rendelve" egy tengerimalac és egy másik kutya. (az utóbbi csak véletlen). A kutyám aki 8 éves, az keverék , akinek az anyja Foxterrier volt, és az apja utcai mix.

Nagyon szeretem.

2014. szept. 1. 18:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem 12 éves volt a tacsi keverék szerelmem <3
2014. szept. 1. 18:58
 6/10 anonim ***** válasza:

A malamutom 13 volt, kan.

Az apósomék szuka kuvasza 14 most, de sírhatnékom van, ha a szemébe nézek, annyira öreg, persze szeretnivaló, de a szívem szakad meg, ahogy nézni tud.

A macskám minimum 15 éves kandúr volt, menhelyről hoztam, így sosem derült ki pontosan mennyi idős volt.

A főnökömék macskája és egy ismerősöm macskája is betöltötte a 20. évét, aztán elment. mind a kettő nőstény volt.

Unokahugom tengerimalaca 10 évig élt. Ezek voltak körülöttem a legidősebb állatok eddig.

Ja és van egy alganyaló, akit nem tudom mennyi idősen hoztunk el, de már nagyon nagy volt, szintén nőstény és legalább 9 éves most, de már tovább adtam egy nagyobb akváriumba azóta.

2014. szept. 1. 19:02
 7/10 anonim ***** válasza:
12-13 volt az első macskánk,aki szép életet élt és tényleg az öregség vitte el. A többi sajnos vagy nem jött haza vagy betegség vitte el :(
2014. szept. 1. 19:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Kb. 12 évet élt egyik zebrapintyem.

A madárpókom most 12-13 év körüli.

2014. szept. 1. 21:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Kínai tűzhasú gőte: 10 évet élt nálam, de már kifejlett korában vettem. Az állatkereskedésekben kapható tűzhasú gőték sajnos vadon fogottak, tehát az enyémről sem lehet tudni össz-vissz mennyi idős volt.
2014. szept. 2. 07:09
 10/10 Rocky200021 válasza:
A legidősebb törpespiccem (Suzy), 11 éves jelenleg, 2006. február 6.-án született
2017. jún. 7. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!