Hol lehet feljelentést tenni?
Figyelt kérdés
A mai nap tanúja voltam egy -szerintem- állatkínzásnak.Az ablakból láttam ahogy a szomszéd a két kutyáját kilöveti.Az egyik kutyát kb. egy éve hozta a másikat meg kb. a nyáron.Fel szeretném jelenteni-ha ez tényleg állatkínzásnak minősül-,de nem tudom hogy hova kell ezzel fordulni,és mik az eljárások ilyenkor.Aki tud légyszi segítsen, had bűnhődjön az a szemét!(őt kéne kilőni!!)
Előre is köszönöm a válaszokat!(L/18)
2010. jan. 16. 13:35
12/15 A kérdező kommentje:
Hívta az egyik ismerősét akinek van sörétese!:S
Az állatorvos sem altatná csak úgy ok nélkül, alá kell írni egy papírt, hogy valami baja van a kutyának vagy ilyesmi és az orvosnak is látnia kell!
2010. jan. 18. 19:04
13/15 A kérdező kommentje:
Ja és a kötekedő válaszolónak: Tényleg nem a legkényelmesebb dolog rosszban lenni a szomszéddal, de kinek kell egy ilyen ember barátsága? És különben is nem sokat találkozunk velük és semmi hasznunk nincs belőle, hogy jóban legyünk velük. Ha feljelentettük volna akkor csak annyival lenne másabb, hogy nem köszönünk neki, meg nem kell több sört hozni neki!:S
2010. jan. 18. 19:08
14/15 anonim válasza:
Lakott területen lövöldöztek? Ha másért nem, ezért fel lehet jelenteni...
15/15 A kérdező kommentje:
Sajnos a város külterületén lakunk van egy sor ház és ennyi, de nincs messze a város!
2010. jan. 22. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!