Milyen állatot vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék valamilyen hörcsögöt,halat,csincsillàt,2014. aug. 19. 23:08
1/7 anonim válasza:
Házipatkányt :)
Nekem az van, és imádom. Nagyon okosak, az enyém hallgat a nevére, és tud egy csomó trükköt.
2/7 anonim válasza:
Nekem halaim vannak.Nagyon szép hobbi,csak elég komplikált,de ha sokat utánaolvasol könnyen bele fogsz jönni.Ha itt kérdezel az is sokat segíthet.Bár 30000 forint alatt nem nagyon tudod összehozni.
3/7 anonim válasza:
Ez több dologtól is függ. Azért egy hal és egy hörcsög között van különbség.
Én aranyhörcsögöt javaslok. Nagyon aranyos, el lehet vele lenni. Emlékszem, nekem mindig a zsebemben szunyált:)
4/7 anonim válasza:
Ez sok dologtól függ.Például mennyi időd van rá,miképpen tudsz neki megadni mindent amire szüksége van.Nekem tengerimalackáim vannak,együtt szoktunk tévézni is.néha még együtt eszünk.Ha többet segíthetek írj üzenetet.
5/7 anonim válasza:
Csincsillát azt ne. Az nagyon érzékeny tud lenni.
6/7 anonim válasza:
Halaim vannak. Két kulcsa van a dolognak: nagyon alaposan utána kell olvasni (pl. [link] kezdetnek pont jó) és nem szabad spórolni a felszerelésen. #2 becslése szerintem helytálló. Fenntartani már nem olyan nagy feladat, a heti 30%-os vízcsere a leghosszabb idő, amit bíbelődni kell vele.
Mondjuk nem árt némi affinitás is hozzájuk, csincsillával ellentétben ők nem fogják rázni a ketrecet, ha valami bajuk van.
7/7 anonim válasza:
az aranyhörcsögök nagyon aranyosak és ha jól bánsz vele akkor nagyon kedves lesz. (tapasztalatból mondom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!