A t. i állatorvosotok ad nyugtát?
Szerintem senkinél, aki nem egy adott terméket ad neked, csak egy szolgáltatást. Pl. fodrásztól, manikűröstől se kaptam még sose.
Viszont ezelőtt csak régebben jártunk orvosnál, azt hittem ott divat lett, de ezek szerint inkább kivételes, akit találtunk. :(
Nem ad.
Sőt, nekem az jutott eszembe, hogy szerintem ő a saját zsebére dolgozik. Egy állatklinikán rendel nap közben, de én a mobilján szoktam hívni és mindig csak a rendelés után jön ki. 5-6 óra felé....
Nem nyugtát ad, hanem számlát. Beírja a kuta/macska kezelését a gépbe és kinyomtatja a számlát. Azért is jó, mert bármikor vissza tudja keresni, hogy mit csinált, mit írt fel. A laboreredmények, röntgenek, diagnózisok is ott vannak a gépében.
Nem szeretnék olyan orvoshoz járni, aki ezeket nem tudja. Nem kívánom, hogy emlékezzen pontosan mindenre, de így minden visszakereshető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!