Nagyon sok állat ez?
Kinek mi a sok! Nekem ami neked van, az gyakorlatilag nem számolom állatnak igazán, mert ezek amolyan házi kedvencek.Én a haszonállatot tartom állatnak jobban. Én felsorolom neked a kérdés kedvéért is, de másnak már nem szoktam, mert leparasztoznak és meghalnak hogy hú hogy bírod ezt a rengeteg koszos dögöt? Nincsen velük sok gond, ezt elmondhatom.
- 2 nóniusz kanca, mindkettőnek csikója van most, tavaszi kicsik, így vagyunk négyen nóniuszok
- 3 magyar tarka fejőstehén. Ők is borjazni szoktak, de most nem vállaltam erre az évre semennyit.
- ideiglenesen van most 1 nagy szürke bika is, ő hamarosan a hűtőbe kerül, csak a helyet fogja, nekem ne szurkáljon ott a szarvával.
- magyar rackából, merinó juhból vegyesen van vagy 70 körül, de ebben vannak tavalyi és idei bárányok is, amik leválaszthatóak lesznek hamarosan.
- 17 kecske, ezek között is gida előhasi mindenféle van.
- 1 nagy tincses bak, szemem fénye hatalmas koronával
- baromfiak, ők tyúkok, gyöngyösök, liba-kacsa állnak össze.
- meg persze kutya cica, időnként patkány.
Nos ennyien laknak nálam!
Húúú 3. szerencsés vagy! Bizton nagyon szépek a pacik :) Én is falun nevelkedtem, nem irtózok az ilyenektől...
Köszönöm a válaszokat :)
Kinek mi számít soknak.:)
Nálunk van:
- 3 kutya
- 2 macska
- 2 degu
- 2 aranyhal
- 4 anyakecske és 6 gida
Eddig voltak nyulaink és baromfiaink is, de őket felszámoltuk.:/
Most jelenleg csak 2 kutya és 2 patkány van a lakásban, nekem kevés is. :D Megszoktam a sok állatot magam körül.
Eddigi "rekordom":
a 2 kutya
1 macska
3 tengeri malac
2 fehér egér
1 degu
1 törpenyúl
2 hörcsög
Mindezt egyszerre. :D
Szerintem sem sok, ha mindet rendesen el tudod látni.
Nálunk ez a helyzet:
9 nagytestű kutya ( édesapám tenyészti őket, szóval az állomány gyorsan növekszik)
8 macska
2 hal
3 törpehörcsög
7 bárány
1 teknős
3 nyúl
+a baromfi udvarban a libák, tyúkok, kacsák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!