Milyen lényeket láthattam? SOS!
Németországban élek, 10 éves vagyok, és NEM hallucinálok!
Na szóval, pár hete apa talált a plafonon egy fura pókot. Napokig otthagytuk, mert nem értük el, hogy leszedjük. Furcsa, mert mindig egy helyben volt, másnapra meg átment a szoba egyik feléből a másikba. (Onnan veszem, hogy nem rendes pók volt, mert már pókhálót csinált volna, nem?) Egyik nap ültem a bőrfotelben, TV-ztem, a fejem fölé néztem, és éppen felettem volt. Kiváncsiságból közelebbről is megnéztem, és olyan volt, mint egy szarvasbogár. Kirázott a hideg, és szóltam apának, hogy ölje meg. Szétnyomta, úgyhogy már nem látszott a testfelépítése. (Kb. 2 mm lehetett)
A másik lény egy kicsi, kb. 1 mm méretű, piros, és nagyon gyors pók volt. A kezemen rohangált! Rácsaptam egy nagyot, és kilapult. A vére is piros volt!
Az utolsó, az egy varjúméretű valami, de nem madár! Mindig is azt hittem, hogy az, de azon a napon az egyik pontosan az ablak fölé ment, és kilátszott valamije. Olyan volt, mint egy nagyon nagy szitakötő vége. Dongó mintájú volt, és egy kb. 1 cm-es tüske volt a végén! Az egész rész kb. 10 cm lehetett.
SOS! Mik ezek??? Nem hazudok, tényleg!
"Németországban élek, 10 éves vagyok, és NEM hallucinálok! " bocsi de ezeket ki a manó kérdezte?
1:Nem vagy 10 éves
2:köszi a troll kérdést
3:nem ezek nem új fajok
Az két pókszerű valamihez hasonlók itt is elő szoktak fordulni. Van olyan csápos is, meg az a kis piros is, de sajnos nem tudom a nevüket.
A harmadikat nem tudom.
Egy csomó fajta állat van. Madár is, pók is rovar is. Én is láttam sok félét.
Amúgy tényleg, ki kérdezte hány éves vagy? Ha le akradod írni odapötyögöd a végére, hogy 10/l vagy 10/f
oszt csá
Annak a 17:08 kor írós emberkének írom:
Németországot azért írtam oda, mert lehet, hogy itt vannak ilyen cuccok, azt, hogy 10 éves vok, azt azért írtam, mert... NEM TUDOM! CSAK ÚGY!
Én is látok néha olyan bogarakat,férgeket,amiket még életemben sem.
De ennek semmi köze az ezotériához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!