Milyen állatok költözhetnek be üres, sötét padlásokra és csinálnak nagy zajokat?
Figyelt kérdés
Egy ideje Anyám hall hangokat a padlásról, újabban én is. Többször felment megnézni, de nem látott semmit, de arról meg van győződve, hogy nem macska, bár az utcán sok macskát látok én, meg szerintem Ő is.2014. máj. 31. 08:39
1/10 anonim válasza:
Denevér,macska,egerek lehetnek még
2/10 anonim válasza:
Patkány és egér lehet. Ha meg macska vadászik rájuk, az csak fokozza a zajt. Régen a szülői háznál volt sok macska, afféle szolgálati macskák voltak a háztáji gazdaságban. De amióta a gazdaság megszűnt, macska is csak a szomszédé jár át néha és a rágcsálók igencsak elszaporodtak. Persze kijárok oda és különböző módszerekkel távol tartom a rágcsálókat.
4/10 anonim válasza:
Kartonpapírra egérragasztót nem tettél ki? Lehet akkor meg lenne a megoldás.
5/10 anonim válasza:
Nálunk nyest csinál ilyeneket.
A South Parkban, meg a hippik.
6/10 anonim válasza:
Nálunk is így volt,mi vidéken lakunk és Nyest volt a padlásunkon
7/10 A kérdező kommentje:
Elmondtam Anyámnak a dolgokat, amiket leírtatok, és a ragacsot nagyon jó ötletnek tartja. És most bírta elmondani, hogy azért van meggyőződve hogy nem macska, mert az nem rágja a fát... Köszönjük az eddigi segítséget!
2014. máj. 31. 10:19
8/10 anonim válasza:
a ragacs az egy kegyetlen, szadista módszer
10/10 anonim válasza:
mindegyik gyilkolós módszer kegyetlen, képzelj az egér helyére, egy kiskutyát vagy macskát, vagy gyereket, csak amiatt, hogy szemléltesd magadnak milyen szörnyűségeken mennek ilyenkor át
amiatt írtam a gyereket, mert sokan azt feltételezik, az állatok nem éreznek, és hátha így hamarabb belátják, mennyire kegyetlen szenvedni hagyni állatokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!