Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Van olyan állatokkal kapcsolat...

Van olyan állatokkal kapcsolatos legális diákmunka/nyári munka, amit végezhetnék? 15/l

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem az állatokat, és van is egy kutyám.

Az a helyzet, hogy elkezdtem megunni, hogy mindent anyáék fizetnek nekem, szinte rájuk vagyok kényszerülve, és nem költhetem úgy a "pénzem", ahogy akarom, nem mehetek rendszeresen a kedvenc együttesem koncertjeire, mert az nagy kiadás nekik.

Szeretnék egy pici pénzt keresni, még ha nem is sokat, de hogy büszke lehessek egy nagyon minimálisan magamra, és önállónak mondhassam magam egy részben.

Az állatkerti munkára gondoltam már, de nem tudom, oda mikortól lehet menni. Ötletek?

2014. ápr. 19. 13:05
 1/2 anonim válasza:
Úgy tudom az állat kertben lehet kapni munkát de a kutya sétáltatás is jó melo
2014. ápr. 20. 14:14
 2/2 A kérdező kommentje:

Attól azért félek, mert nagyon sokan visszaélhetnek vele (főként perverzek, pedofilok, stb.), hogy látnak egy hirdetést, amiben egy 15 éves lány házhoz megy kutyát sétáltatni, + simán lehet, hogy a kutya egy német juhász, esetleg rottweiler fajtájú, és simán elveszítem az irányítást felette. Ergo véletlen kicsúszik a kezemből a póráz, a kutyus elszalad, én meg mit mondok a gazdinak?:D

Az állatkert jónak hangzik, de nem igazán tudom, hol nézzek utána.

2014. ápr. 20. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!