Melyiket választanád inkább, a skorpió marást vagy a fekete özvegy csípést?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 03:16
1/12 anonim válasza:
Inkább egy fiatal fekete özvegyet választanék!
3/12 anonim válasza:
Én skorpió vagyok,és nagyon szeretem a fekete özvegyeket.
4/12 anonim válasza:
Attól függ, milyen skorpióét, mert nagyon nem mindegy :)
5/12 anonim válasza:
Ki az az állat, aki bármelyiket is akarná.
6/12 A kérdező kommentje:
Van ez az új sorozat a discovery-n és ott mondják a reklámban, hogy melyiket választanád, hogy nagyobb esélyed legyen a túl élésre, ezért is érdekel a válasz.
2014. ápr. 10. 15:39
7/12 A kérdező kommentje:
túlélés
2014. ápr. 10. 15:40
8/12 anonim válasza:
Áá értem. Akkor szerintem a skorpiócsípésnél nagyobb esélyem lenne. Nem tudom, de valamiért úgy emlékszem, mintha a fekete özvegy ellen semmi esélye nem lenne az embernek.
9/12 anonim válasza:
Nézd, a skorpiók között hatalmas különbség van. Ha választani lehet, akkor egy skorpiócsípést vállalnék be egy Heterometrus fajtól. Az alig rosszabb egy darázscsípésnél. Viszont mondjuk egy Buthidae alfaj mérge már sokkal, de durvább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!