2 napja találtam egy kis békát. Mit tegyek vele?
Figyelt kérdés
Most egy akváriumban van és nagyon szivesen elengedném csak az a gond hogy a bal első lába hiányzik és a jobb hátsó lába szerintem el van törve. Nagyon szivesen elengedném mert látom rajta hogy nem érzi jól magát de félek ha elengedném baja lenne. Valami jo ötlet?2014. márc. 28. 12:14
1/9 Andizsuzsi válasza:
Vagy nevelgeted magad, vagy visszaengeded. Persze akkor nagy valószínűséggel hamarosan eleség lesz belőle, de az is az élet rendjéhez tartozik.
2/9 anonim válasza:
Sokáig biztosan nem tarthatod az akváriumban szegényt, mert hát ugye a békák repülő rovarokra vadásznak, az meg nincs. Esetleg elvihetnéd egy természetvédelmi csoporthoz, ha van a közelben, vagy felveheted velük a kapcsolatot, szívesen segítenek.
pl ők:
3/9 anonim válasza:
engedd el, hadd legyen egy másik állat eledele, hadd vegyen részt az élet nagy körforgásában
4/9 anonim válasza:
Magyarországon minden béka és kétéltű védett, ezért fogságban nem tartható. Tudom, hogy segíteni szeretnél rajta, de a fogságot sem fogja jól viselni. Valószínűleg túl korán kelt ki és azért nem fejlődött ki a lába. Engedd el. Ha van esélye akkor eléldegél, ha nincs akkor megeszi valami ami amúgy is békákat eszik. A természet dolgába nem kell mindenáron beleavatkozni.
5/9 Andizsuzsi válasza:
"Valószínűleg túl korán kelt ki és azért nem fejlődött ki a lába"
??????
6/9 anonim válasza:
Andizsuzsi
A hideg miatt.....bár a kérdőjeleidből valószínűleg még mindig nem érted. Biológia, középiskola, béka fejlődése...
7/9 Andizsuzsi válasza:
Nem, valóban nem. De légyszíves magyarázd meg. Komolyan. Mi az összefüggés a béka lába és a kikelése között? És hogy jön ide a hideg?
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Irtam az egyesületnek hátha tudnak mondani valami hasznosat :)
2014. márc. 28. 13:22
9/9 anonim válasza:
Andi Zsuzsinak igaza van, nem ő neki vannak gondjai a biológiával ;)a "kikeléshez" ennek semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!