Hol reklámozzak egy állatos kérdőívet, hogy minél többen töltsék ki? Egy nap alatt 7 űrlap jött össze - ennél sokkal többre lenne szükségem.
Figyelt kérdés
Állatpanziókra való igényt mérnék fel vele, de rengeteg kitöltött kérdőív kéne.... Hol reklámozhatnám?2014. febr. 27. 20:56
2/5 A kérdező kommentje:
Azt csinálom, de nem nagyon megy.
2014. febr. 27. 21:13
3/5 anonim válasza:
Ha átküldöd, szívesen kitöltöm :)
Egyébként tényleg a facebook a legegyszerűbb, főleg állatos csoportokban.
4/5 anonim válasza:
Küldd el különféle állatos csoportoknak facen, ha jófejek kiteszik az oldalukra is mindjárt többen fogják látni. Első voltam :)
5/5 anonim válasza:
Szia! Én májusba nyitok egy kutyafuttatót Debrecenbe, ha akarod, megmutatom a látogatóimnak, s aki akarja, kitölti neked. Papír vagy elektronikusan akarod? Én szívesen kitöltök egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!