Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Melyek a kedvenc állataitok?

Melyek a kedvenc állataitok?

Figyelt kérdés

Háziállat ( 1-et mondjatok pl.: kutya, nyúl, ló, tehén, macska, hörcsög, stb. ). És miért?

Vadállat ( többet mondhattok, pl. elefánt, teknős, stb. ): nekem a macskafélék ( tigris, puma, vadmacska [ főleg az utóbbi 2 ] ), illetve a farkas, a róka és a medve. ( Bár a teknőst és a cápát is szeretem )

2014. febr. 21. 11:05
 1/7 anonim válasza:
3%
Nekem a legkedvencebb kedvenc állatom a grillcsirke és a sült malac. Nagyon kedvencem még a rácponty, de attól kicsikét félni szokok a szálkák miatt. Vagy izéé a töltött fácán is cuki főleg, amikor folyik a kloákájából a töltelék.
2014. febr. 21. 13:06
 2/7 A kérdező kommentje:

Oké, helyre mehetsz egyes.

Kicsit félreértetted.

2014. febr. 21. 13:10
 3/7 anonim ***** válasza:

kutya - mert jó társ

medve - hatalmas, nyugis, és tetszik a fülük

2014. febr. 22. 17:12
 4/7 Dalmi.~ válasza:

háziállat:mondthatnám a kutyát,de az egyértelmű.Így inkább mondom az oroszlán fejű törpenyulat.Nagyon cukik és sejmesek.Én imádom őket.

Vadállat:Én nagyon szeretem az oroszlán,fóka,delfin,tigris és a jegesmacik is nagyon cukik!Én ezeket szeretem.Persze van még rengeteg,mint pl.:a pingvin,Azokat is imádom.

:D

2014. márc. 10. 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Kutya

Delfin, Varánusz

2014. márc. 11. 16:35
 6/7 anonim válasza:

A macska, mert szabad és önálló állat, és a kutya, mert igazi barát.

Én is szeretem a macskaféléket :3 de még a teknőst, mert nyugis és olyan egzotikus, a medvéket mert aranyosak :) a farkast, mert félelmetesek,de a saját bajtársaikat nem bántják :) a rókát, mert szép,és mert könnyen meg tud lógni a bajok elől. Meg még nagyon szeretem a madarakat, mert elrepülhetnek bárhová, és szépek, meg jó hallgatni őket... Nehéz választani. :)

Szóval nekem nincs kedvenc állatom, mert mindegyiket szeretem.

2014. ápr. 12. 13:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Házi: nyúl

Vad: Róka , holló , Császárbajszú tamarin

2015. ápr. 10. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!