Melyek a kedvenc állataitok?
Háziállat ( 1-et mondjatok pl.: kutya, nyúl, ló, tehén, macska, hörcsög, stb. ). És miért?
Vadállat ( többet mondhattok, pl. elefánt, teknős, stb. ): nekem a macskafélék ( tigris, puma, vadmacska [ főleg az utóbbi 2 ] ), illetve a farkas, a róka és a medve. ( Bár a teknőst és a cápát is szeretem )
Oké, helyre mehetsz egyes.
Kicsit félreértetted.
kutya - mert jó társ
medve - hatalmas, nyugis, és tetszik a fülük
háziállat:mondthatnám a kutyát,de az egyértelmű.Így inkább mondom az oroszlán fejű törpenyulat.Nagyon cukik és sejmesek.Én imádom őket.
Vadállat:Én nagyon szeretem az oroszlán,fóka,delfin,tigris és a jegesmacik is nagyon cukik!Én ezeket szeretem.Persze van még rengeteg,mint pl.:a pingvin,Azokat is imádom.
:D
A macska, mert szabad és önálló állat, és a kutya, mert igazi barát.
Én is szeretem a macskaféléket :3 de még a teknőst, mert nyugis és olyan egzotikus, a medvéket mert aranyosak :) a farkast, mert félelmetesek,de a saját bajtársaikat nem bántják :) a rókát, mert szép,és mert könnyen meg tud lógni a bajok elől. Meg még nagyon szeretem a madarakat, mert elrepülhetnek bárhová, és szépek, meg jó hallgatni őket... Nehéz választani. :)
Szóval nekem nincs kedvenc állatom, mert mindegyiket szeretem.
Házi: nyúl
Vad: Róka , holló , Császárbajszú tamarin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!