Melyik állat, állatfaj a legszelídeb?
Figyelt kérdés
Köszönöm!2014. febr. 12. 22:12
1/6 anonim válasza:
Hát, egy csigát nem láttam még őrjöngeni, és a teknősök sem egy party arcok.
2/6 anonim válasza:
a papucsállatka se sok halat zavar
3/6 anonim válasza:
A teknősök partyarcok! :D Nekem van kettő, és simán nyomatják a bulit zenére :D :D Amúgy az, hogy egy állat nem tud védekezni, nem azt jelenti, hogy szelíd is. Pl. egy giliszta nem azért nem fut el, mert szelíd, hanem mert nem tud védekezni. Amúgy jó kérdés, hogy melyik az, amelyik a legjobban hagyja magát.
4/6 anonim válasza:
Micsoda vad teknőseid vannak, headbangelnek?
5/6 anonim válasza:
Talán a koala. Nincs természetes ellensége, gyakorlatilag ha odamész egy vadonélő koalához, simán leemeled a fáról.
6/6 anonim válasza:
3# vagyok, persze, nyomatják ezerrel :D Néha teljesen beőrülnek és akkor kő kövön nem marad :'D Amúgy görög tekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!