Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Miért kínoznak egyes emberek...

Miért kínoznak egyes emberek állatokat?

Figyelt kérdés
Legutóbb a tv-ben láttam egy ilyen sztorit, és teljesen felháborodtam. Annyira sajnáltam azt a szegény állatot. De mégis miért élnek ilyen emberek, akik állatokat kínoznak? Ez valamilyen lelki stressz hatása lehet, amit nem tudnak feldolgozni? Én képtelen lennék bántani bármilyen állatot is. Egyedül a rovarokat nem kedvelem, de azokat sem ölöm meg csak azért mert nem tetszenek. Hát milyen ember az ilyen, aki állatokat kínoz?? Az ilyenekkel komolyan ugyanazt csinálnám, mint amit ők is tesznek... Felháborító, amit sok szívtelen ember művel!! Nem szeretném részletezni, amiket eddig hallottam az ilyen dolgokról, mert a gyomrom is felkavarodik, ha csak rágondolok, hogy mit él át az az ártatlan állat. De aki ilyet tesz annak rohadjon le a mocskos keze, és kívánom, hogy élje át ő is azokat a szörnyűségeket, amiket ő tett a kuytával, macskával stb.
2009. dec. 8. 14:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek, de sajnos ennél többet nem tudunk tenni.
2009. dec. 8. 15:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem lelkileg sérült emberek. Talán bántották őket gyerekként vagy valami. de ez nem mentség, tűzre az ilyen szemetekkel!!!
2009. dec. 8. 15:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Általában elnyomott, kisebbségi komplexusos emberek tesznek ilyet (persze, simán lehet, hogy egy őrült csak), mert az állaton, (vagy kisgyereken) lehet uralkodni.
2009. dec. 8. 15:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is az ilyen embereknek vagy valamilyen súlyos lelki defektje lehet vagy az elméjében nem tiszta valami.

Az is gyomorforgató, hogy a hatóságok sem tudnak sokszor mit tenni, mert nem derül ki, hogy ki volt a tettes. :(

2009. dec. 8. 15:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát tuti hogy nem százas az aki kínozza,bántja az állatokat!teljesen egyet értek veled én pontosan ugyan azt tenném vele amit ő tesz azzal a szerencsétlen állattal!szoktam nézni az animal planet-en egy műsort abban segítenek a meggyötört meg kínzott állatokon. néha a sírás kerülget olyan állapotban vannak szegények!!de ott legalább komolyan meg büntetik a roh@dékot!!!!
2009. dec. 8. 15:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert degenerált idióták, és ezzel akarják kompenzálni, hogy mekkora egy senkik! Tudod egy kis állat nem tud visszaütni vagy rúgni, hanem csak tűr szegény és ezzel növelik a hülye parasztok az egójukat. Szánalmasak az ilyen emberek.
2009. dec. 8. 16:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát teljesen igazad van, szegény állatok nem tudnak védekezni. Én nem is tudom mit tennék ha látnék egy ilyen esetet. Valószínűleg állatvédőket hívnék hogy elintézzék, addig pedig közbe avatkoznék.
2009. dec. 8. 16:20
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert degenarált barmok!!!! Lehet, hogy elvakult vagyok, de az ilyeneknek kezét-lábát eltörném, aztán mehetne a börtönbe. Majd, ha leülte a büntetését "véletlenül" elütné egy autó, vagy leesne egy ház tetejéről....
2009. dec. 8. 16:26
 9/10 anonim ***** válasza:
86%

Egyet tudok mondani! Felháborító :S

hogy tehetnek ilyet szerencsétlen állatokkal :(

nincs szivük? Amúgy én is láttam a híradóba (szrintem arra gondolsz). de még szerencse, hogy vannak olyan emberek akik befogadják :) és még el is kényeztette az új gazdija:D

2009. dec. 8. 16:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
mer bzik agyon kéne az ilyeneket verni a második szónál u t hagytam ki
2009. dec. 11. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!