Az állatok között is létezik a homoszexualitás? Például gyakran látni magányos hím oroszlánokat.
Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 07:49
1/5 anonim válasza:
Láttam már azonos nemű,kutyákat,"egymásra ugrani",nem tudom ez homo..nak számít e.Vagy csak ló,helyett szamár is...
2/5 anonim válasza:
valahol olvastam hogy a denevéreknél fordul elő leggyakrabban a homoszexualitás
3/5 anonim válasza:
Sok emlősfajnál kimutatták, hogy túlszaporodás esetén nagy számban jelennek meg homoszexuális egyedek. Ez az egyik mód amivel kezeli a természet a túlnépesedést.
Állatkertekben is több ilyen esetet dokumentáltak.
Az amikor a kutyák (egymásra másznak) gyakrabban a dominancia kifejezésének egyik módja...
4/5 anonim válasza:
Egyszer volt a Spektrum tévén a homoszexualitás az állatvilágban címmel egy film. A konklúziója kb. annyi, hogy igen, létezik, és rendszerint ha egy populáció túlnépesedik (ergo már nem kell aggódni a fajfenntartás miatt), úgymond természetes, hogy megjelennek a fajfenntartást nem szolgáló egyedek is.
A magányos oroszlán viszont nem feltétlenül homokos.
5/5 anonim válasza:
Az egyik macskánk homi, csak a fiúkra mozdul rá... de mi így is szeretjük!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!