Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Egy egér van a kályhámban! És...

Egy egér van a kályhámban! És ez nem vicc. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs hogy került oda, lent van ahová a hamunak kell potyognia. Hogy "szabadítsam ki" anélkül hogy elszaladjon? Azt nagyon nem szeretném hogy elmenjen mert már 3 hete nem tudok tőle aludni éjszaka. (vidéken élünk de hétköznap a városban vagyok a suli miatt, szóval csak hétvégén nincs tőle nyugtom)már tettünk le különböző egérfogókat meg ragacsot de semmi nem vált be! Mit csináljak???
2009. dec. 7. 12:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
69%
Na most nem mindegy ,hogy megsül vagy az egércsapó töri ketté?vagy a macska eszi meg szép lassan?
2009. dec. 7. 14:00
 12/26 anonim ***** válasza:
30%

Hát meg is adtad rá a választ! Szép lassan, vagy pillanatok alatt.. Próbált ki, hogy jobb elpusztulni, ha neked olyan mindegy.

Úgy nem szeretem, ha az emberek azt hiszik, hogy az állatoknak "éppen mindegy". És tudom, hogy én meg túl komolyan veszem, de a többség viszont túlságosan is félvállról.. :(

2009. dec. 7. 14:12
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
MI azt csináltuk hogy egy 1 méter magas üveget amibe befér az egér (nem muszáj üvegnek lenni de az ü. azért jó mert csúszik)Leraktuk egy olyan helyre ahova beletud mászni. Az aljára minden féle finomság az egérke másnap bent csücsült az üvegbe. Azóta házi kedvenc :)
2009. dec. 7. 14:15
 14/26 anonim ***** válasza:
46%
Gyújt be. Ne aggódj nem fog sokáig szenvedni.
2009. dec. 7. 14:20
 15/26 anonim ***** válasza:
52%
durva de én is utálom az egereket, kettő beszökött hozzánk a multkor rettegek tölük, muszáj volt kinyirni, van macsekom benti semmirekellő, nem fogta meg, egérragasztóval kaptuk el, a másikat légycsapóval leütöttük. a kinti fáskamrába mérget tettünk. most találtam egyet kinyiffanva, sajnálom ez van minek jön be. én SZERINTEM TEGYÉL BE NEKI MÉRGET UGYIS ÉHES LEHET 3 NAP MULVA MEGDÖGLIK, AZTÁN SZEDD KI, VAGY HA NEM AKAROD MEGÖLNI ÉS BÁTOR VAGY VEGYÉL FEL KESZTYÜT ÉS VEDD KI.
2009. dec. 7. 14:26
 16/26 anonim ***** válasza:
62%

Én nem rettegek tőlük,csak utálom őket.Iszonyú büdösek tudnak lenni főleg ha befészkelnek.Hát még a sok egérszar....

Na meg az a kár amit okoznak!!!Egy városi ember biztosan védi őket, de aki vidéken él, főleg egy vályogházban...

nyírd ki valahogy csak ne ecseteld mert sok az állatvédő itt:D

2009. dec. 7. 16:19
 17/26 anonim ***** válasza:
31%
Jah, azt hiszed, hogy valami besült városi cicababa vagyok, aki azért védi azt a szerencsétlen egeret, mert "cukiii"? Faluban élek, de mindegy..
2009. dec. 7. 16:46
 18/26 anonim ***** válasza:
52%

Hát jó pár degenerált emberke megmutatta az értelmi szintjét!Ne bántsd azt a szegény egeret!Simán benyúlsz (kesztyűvel)és kiveszed.

Viszont szívesen vállalom azok élve elégetését ,akik az egérrel tennék ezt....

2009. dec. 7. 17:35
 19/26 anonim ***** válasza:
30%

Köszi utolsó :) Végre vki..

De mostmár kíváncsi vagyok, hogy akkor mit csinált vele végül? :O

2009. dec. 7. 17:47
 20/26 A kérdező kommentje:
Csak most este neztem meg hogy mivan mar vele... Meg eppen elt mikor kivettem egy lapattal, de lehet elfogyott bent a levegoje vagy tul sok port szippantott, mert mar eleg gyenge volt...Mondjuk idebent sok kajat sem talalt ugyhogy lehet az etelhiany is kozrejatszott neki. Szoval odaadtam a kiskutyanak hogy szagolja meg... kicsit jatszott meg vele de hamar elpusztult az eger. Sajnalom, en sem akartam volna megolni, de nagyon sok almatlan ejszakat/bosszusagot okozott nekem az elmult hetekben... Meghalni sehogysem lehet kellemes, de ez azert megis embersegesebb megoldasnak tunt mint az egetes. Hat, nem kellett volna bejonnie:|
2009. dec. 7. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!