Hol tudok élő hangyát venni Budapesten?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Vettem egy Antworks hangyafarmot (végülis ez az ügy szempontjából lényegtelen... :))) ), és szeretnék bele hangyát vásárolni. Nem tudtok véletlenül olyan állatkereskedést Budapesten, ahol hangyát is lehet venni?
Köszönöm!
Évi
2009. dec. 7. 12:38
1/12 anonim válasza:
2/12 anonim válasza:
de miért nem mész ki az erdő szélére, homokos területre és fogsz párat? Tele van vele minden:)
3/12 anonim válasza:
jujj ilyen kell nekem is :D amúgy szerintem is egyszerűbb ha fogsz párat a kertben, vagy valahol. Még vannak(vagyis nálunk:D)
4/12 anonim válasza:
Off
Első voltam..Köszi a tippet:) ilyet én is veszek egyet a gyerekeknek karácsonyra, nagyon izgi.
5/12 anonim válasza:
Nekem is kell ilyen :P Nem is hallottam még ilyenről. Bocsi az OFF-ért: mennyibe kerül egy ilyen AntWorks hangyafarm?
6/12 anonim válasza:
Off
Itt néztem, hogy lehet venni.
On
Kedves kérdező...most beszéltem egy "hangytenyésztővel", ő 20-25 db. 2000 Ft-ért ad, kevés van neki már, mert viszik mint a cukrot. Ha kell priviben megadom a számát.
7/12 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszadónak üzenem, hogy érdekelne a hangya! Küldtem privit is! Ha megfelelőek a szájszervei hogy járatokat csináljon és nem az a kis fekete házihangya, akkor érdekel! :)
2009. dec. 7. 18:55
8/12 A kérdező kommentje:
Én az egyik netes játékáruházból vettem, de van több helyen. Asszem 9900 ft volt led világítással.
2009. dec. 7. 18:56
9/12 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok gyerek, hanem egy 28 éves kisgyerekes anyuka!! :D Erre varrjatok gombot! Na jó, egyszer mindenki meghülyülhet... :))
2009. dec. 7. 18:57
10/12 anonim válasza:
Ha sikerült a vásárlás légyszi írd meg hol tudtál hangyákat venni, hasonló cipőben járok mint Te. Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!