Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Tényleg gáz az ha 17 évesen...

Tényleg gáz az ha 17 évesen akarok elkezdeni Nimfa papagájt tartani meg nevelni?

Figyelt kérdés

2014. jan. 7. 20:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az a gáz, hogy ilyen kérdés megfordult a fejedben. Egyáltalán miért lenne gáz? Meg, ki látja egyáltalán, hogy te otthon nimfa papagájt nevelsz?
2014. jan. 7. 20:46
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem, azok tök aranyosak! ;-)
2014. jan. 7. 20:46
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mit hallottál, hány évesen kell?
2014. jan. 7. 20:47
 4/13 anonim válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz:) szerintem jó ha tartasz kisállatot.. felelősség kell hozzá. ha tudnád rendesen gondozni akkor miért ne?:D szerintem ez a kérdés nem is kellett volna megforduljon a fejedben.:)
2014. jan. 7. 20:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
ki mondta ezt neked?
2014. jan. 7. 20:52
 6/13 anonim ***** válasza:
Dehogyis! :D Én is ennyi idősen szerettem volna venni, csak az volt a gond, hogy nem tudtam volna neki megfelelő méretű helyet biztosítani neki, így lemondtam róla, hogy ne legyen rossz sora. De természetesen nem gáz! Szerintem inkább tök jó, ha szereted az állatokat, és sok örömöt okoz a tartásuk. :)
2014. jan. 7. 21:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
20 éves vagyok, nyáron lesznek patkányaim, gáz (hogy ennyi idősen)? Nem. Szerintem 17 évesen már leszállhatnál lassan a "vajonezgáz"-témáról, éld a saját életed ;) És persze vigyázz másokéra, főleg a saját kisállatodéra. :)
2014. jan. 8. 01:25
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pozitiv válaszokat. Igazából a szüleim mondták hogy mostmár a lányok után kellene futkosni. Nem tudom hogy egyáltalán ez a két dolog miért zárják ki egymást :D Na dehát ők tudják :P
2014. jan. 8. 17:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Csak úgy megjegyzem, hogy sok lány nagyra becsüli azokat a srácokat, akik szeretik az állatokat, nem pedig kínozzák őket... ;)
2014. jan. 9. 19:01
 10/13 anonim ***** válasza:
én 23 évesen kezdtem pintyeket tartani és egyáltalán nem gáz, sőt büszke vagyok rájuk és ha ismerkedek vagy randizok, akkor is el szoktam mesélni, hogy vannak pintyeim! Sokan aranyosnak tartják. Szerintem a párkapcsolatod se menne rá a papagájokra, hiszen nem kell egész nap foglalkozni velük.
2014. jan. 10. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!