Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Miért nyalta fel a kutyám a...

Miért nyalta fel a kutyám a tömegnövelő port?

Figyelt kérdés
Véletlen kiejtettem a kezemből az 50g-os kanált és a kutyám odament megszagolta és azonnal felnyalta, csakúgy szimplán érezte, hogy húúú ebben fehérje van felkell zabálni v mi? amúgy németjuhász
2009. nov. 29. 16:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
hát igen :/..(a védelmező válaszoló xDD)
2009. nov. 29. 21:43
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

apuci pici fia :D :P

pfff...

2009. dec. 1. 23:10
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát, neked kábé az egész életed legnagyobb problémája az lesz, hogy milyen tömegnövelőt vegyél... Apuci majd úgyis alád teszi a lakást, autót, ha meg már apuci nem lesz, nem baj, mert az örökségből úgyis vígan eléldegélsz...

De nem irigyellek, mert ilyen bután fogod leélni az egész életed. Te sosem fogod megtanulni, mi az, hogy megküzdeni dolgokért, mi az, hogy valamit megbecsülni és örülni neki.

Boldogok a lelki szegények.

Szegény gazdagok.

Amúgy ha gondolod, találkozhatunk, szívesen a szemedbe mondom. :)

2009. dec. 1. 23:24
 14/20 A kérdező kommentje:
Hűűű ha ennyira ezt hiszed hogy apám elkényeztet, mi a franccal tudna mikor vállalkozó külföldön , és szakmunkásnak fogok menni bocs jó kis fizikai melót csinálok egész nap majd menj el 1hétre dolgozni segédmunkásnak is elég azt megtudod mi az igazi meló, bunkó
2009. dec. 2. 15:11
 15/20 anonim ***** válasza:
figyel öcsi, mi (én is) azért tanulok,h ne segédmunkásként végezzem!nem a munka fáj,hanem az h nem fizetik meg!lapátolnék én is szívesen,de nem napi 4ezeré 10órában 40fok melegben a tűző napon-.-
2009. dec. 6. 04:30
 16/20 A kérdező kommentje:
bocs de kint 300ezret is megkapsz érte:D
2009. dec. 6. 10:21
 17/20 anonim ***** válasza:
akkor minden segédmunkás miért nem megy ki külföldre?nagy nyelvtudás nem kel hozzá!
2009. dec. 6. 11:18
 18/20 A kérdező kommentje:
Ne engem kérdezz ilyenekről, lehet nincsenek megfelelő kapcsolataik
2009. dec. 6. 12:45
 19/20 anonim ***** válasza:
És ez hogyan kapcsolódik az eredeti kérdéshez? :D
2009. dec. 6. 17:22
 20/20 anonim ***** válasza:
a kutya eszi ami ehető vigyázzál inkább hogyne kerüljön elé
2009. dec. 11. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!