Egyszerűen lesokkolt ez a videó. :S titeket?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=eCNCaFuWRQM&feature=player_em..
szegény állatok.:S az ember néha olyan mocskos tud lenni.:S áhh.=(
2009. nov. 28. 18:10
1/8 anonim válasza:
Eléggé. Láttam olyan videóka thogy kiskutyákat szénné égetnek, teheneket élve bedobják a darálóba.... szeremcsétlen állatok . néha az emberek az állatok. sőt
2/8 anonim válasza:
borzalmas, és ez nem csak külföldön hanem Magyarországon is megtörténik:S nagyon sajnálom ezeket az állatokat:'(
3/8 anonim válasza:
Én szivem szerint az öszeset megmenteném még a disznokat is :)
De az ember sajnos alapvetöen gonosz és ritka a kivétel és gonosz is marad csak okosabb lesz , a légynek ugyanugy kitépii a szárnyát csak ravaszabb kifogást talál hozzá...
4/8 anonim válasza:
Ez még nem is visszataszító, vannak ennél sokkal gyomorforgatóbb dolgok is
5/8 anonim válasza:
Miért kell ilyennek lennie az embereknek?? Egyszerűen nem fogom fel hogy hogyan létezhetnek ennyire szadista r.ohadék sz.emétláda k.öcsög ... és még sorolhatnám """emberek""""".
7/8 anonim válasza:
Az állatok gereznájának kikészítése nem újkeletű dolog, elég régóta csinálják, tény, veszélyeztetett állatfajokat hagyni kéne békén. Az állatkínzás már más dolog. Egyébként nem volt annyira durva videó, vannak durvábbak is.
8/8 anonim válasza:
Én csak ennyit fűznék hozzá : kapják vissza azt a sok jót, amit ezekkel az állatokkal műveltek.:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!